צריבה ומתן שתן ואופלודקס

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה ומתן שתן ואופלודקס
    שי
    19/03/2008

שלום
    אני בחור בן 30 גיי ומקיים יחסי מין עם גברים. יש לי צריבה קלה בקצה של האיבר. אין הפרשות ולא רואים שום דבר. אני קם בלילה פעם או פעמים לעשות פיפי. הרופא נתן לי דטרוזיטול לכמה שבועות. אני נוטל גם ציפרלקס. השאלה אם אפשר לקחת את שני הכדורים האלו יחד והאם צריך לקחת את הכדור דטרוזיטול בערב או בבוקר והאם לפני או אחרי האוכל
    האם כדור זה יכול להשפיע לטובה גם על הצריבה?
    התיעצתי עם הרופא האם לקחת גם אופלודקס בגלל הצריבה הקלה בקצה האיבר והוא אמר שאין טעם. לא כואב לי בזמן מתן שתן או יחסי מין רק לעתים אחרי מין מעט צורב
    בעבר עשיתי בדיקת 4 הכוסות ונמצא חידק וטופלתי. בשל טראומה מהבדיקה אני לא מתכון לעבור את הבדיקה שוב. מה אתה מציע? תודה רבה שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה ומתן שתן ואופלודקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי

ד''ר נחום זילבר
    23/03/2008

יכול להיות שישנה דלקת בדרכי השתן התחתונות ולכן, אתה מטיל שתן בתכיפות רבה. אבל, עקב לקיחת דטרוזיטול היכול לגרום לאגירת שתן וצמיחת חיידקים בו הגורמת לדלקת.
    הגבר שתיה; בצע בדיקת שתן תרבית וכללית אז ניתן יהיה להחליט מה מתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו