סיפור שקרה לי אתמול בקשר לעצירת שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סיפור שקרה לי אתמול בקשר לעצירת שתן
    דני
    19/03/2008

בוקר טוב
    אתמול בערב השתנתי כרגיל ולפתע פתאום השתן פסק באופן משום מה קצת משונה,
    מין CUT כזה ...פסק ככה בלי טפטוף ...הרגשתי משהו לא בסדר.
    נזכרתי שגם בבוקר השתנתי מפוצל.
    ( אגב גילי 45 וחצי. סוכרתי.. כמעט מאוזן על ידי דיאטה בלי תרופות.)
    מיד רצתי ושתיתי הרבה דייט ספרייט ..איזה ליטר בערך כדי לראות אם אני משתין ..ו....לא בא לי שתן.
    עכשיו..אני מכיר את עצמי תמיד בתור בן אדם שמשתין הרבה.
    ופתאום אין לי שתן.
    זה לא שהרגשתי שיש לי שתן וזה לא יוצא...אלא פשוט לא בא לי שתן בכלל , דבר שאני לא מורגל אליו כי כאמור אני בן אדם שמשתין הרבה , במיוחד אחרי שתיה.
    רצתי לחד מיון.
    בהתחלה רצו להכניס לי צינורית אבל למזלי ,ברוך השם , ברגע האחרון כשהרופא התורן כבר היה עם הצינורית ביד בדרך אלי קראו לו באופן דחוף לחולה אחר.
    אז האחות הציעה להזמין אורולוג והוא הגיע עשה לי בדיקה של הערמונית דרך התחת ואמר שבבדיקה הכל בסדר ...בנתיים כבר השתנתי קצת...והוא שחרר אותי להמשך בירור אצל רופא משפחה.
    שאלה :
    1. האם הכנסת קטטר זה דבר כואב? יכול לעשות בעיות?
    הרי זה לא היה מצב שהרגשתי שהשתן ישנו אבל לא יוצא אלא פשוט הרגשתיי שאין שתן.
    אז היה טעם להכניס קטטר?
    2. האם כדאי לי (לפי המלצת הרופא) לעשות אולטרא סאונד כדי לראות מה קורה בחלק העליו של הערמונית אליו לא מגיעים בבדיקה ידנית
    ובכלל מה דעתך כבודו על הסיפור שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דני

ד''ר נחום זילבר
    23/03/2008

1. כן מעט כואב ואינו עושה בעיות.
    2. עשה אולטראסאונד כדי לראות מצב מערכת שתן תחתונה. כמו כן, בצע בדיקת דם של תפקודי כליה.
    יתכן, שיש לך שלפוחית שתן מוגדלת על רקע של סוכרת מה שיכול להסביר את תלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו