מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה בעת שתןתומר19/03/2008
שלום רב,
אני בן 18 וחצי, עוד לא מקיים יחסי מין מלאים ועוד לא מגוייס.
לפני כשלושה ימים (19 במרץ הוא סוף היום השלישי כבר לבעיה) התחלתי להרגיש צריבה בזמן שאני משתין, נתתי לבעיה זו יומיים לחלוף לבד לפני פנייה לרופאה המשפחתית.
הצריבה לא עברה, להפך החמירה, וזאת למרות שהקפדתי לשתות הרבה ולהשתין לעיתים תקופות במהלך היום למרות הצריבות המלוות.
ביום השלישי לבעיה (היום) בבוקר כבר הרגשתי שאני לא יכול יותר, הצריבה הייתה קשה יותר וגרמה לי להימנע מלהשתין, קבעתי תור לצהריים.
הרופאה אמרה שלא נחוץ לבצע בדיקה מקומית וזאת למרות שביקשתי שתבדוק, קבלתי אנטיביוטיקה "אופלודקס" וקרם "דרמקומבין", עד עכשיו הספקתי לקחת כדור אחד ולא נוכחתי עדין לשיפור.
קצת מידע על הצריבה: הצריבה היא ממש בקצה של איבר המין, היא צורבת רק בעת השתנה וכל פעם בעת ההשתנה.
לא שמתי לב לדלקתיות או מוגלתיות באיזור הפתח או השתן, הצריבה מורגשת מאותה שניה שבה זרם השתן עובר את הפתח ונמשכת לאורך כל ההשתנה, ואפילו טיפה שורף לאחר מכן.
אני פונה אליך מכיוון שאולי נתקלת במקרים דומים, וכי אני לא רוצה לחכות שטיפול האנטיביוטיקה יסתיים במידה ואינו יעיל, ורק אז לנקוט באמצעים שונים.
אני ממש לא רוצה לחוות עוד יום כזה, אני כרגע משתדל להימנע מלהשתין בגלל הצריבה.
אני אשמח לשמוע את חוות דעתך, הצעותיך, והערותיך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר
ד''ר נחום זילבר23/03/2008נתקלתי "במספר" מקרים כאלה בעבר.
המשך אנטיביוטיקה, שתה הרבה ובקש מהרופאה כדורי סדורל. לדעתי המצב ישתפר במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)