בעיות בזקפה ,לא יכול לגמור

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בזקפה ,לא יכול לגמור
    מאיר בן דוד
    19/03/2008

שלום אני עוד צעיר בן 18 סך הכל
    ויש לי בעיות בזקפה בזמן האחרון וגם כשאני עם החברה יש פעמים שאני מזייף אורגזמות אחרי חצי שעה כי אני לא גומר.

עשיתי בדיקות דם והפרולקטין שלי גבוה מהנורמה , הבנתי שיש שייכות בין שני הדברים אשמח לחוות דעת מקצועית אולי יש תרופה או משהו דומה שאפשר לקחת וזה יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיר

ד''ר נחום זילבר
    23/03/2008

האם בזמן אוננות אתה מגיע לפליטה? מה מצב הליבידו? מהתשובות שאקבל אשתדל לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל...

מאיר בן דוד
    23/03/2008

גם כשאני מאונן אז ממש ממש בקושי גומר אחרי הרבה זמן רק וגם באמצע יש בעיות פתאום לא עומד לי כבר ואחרי כמה רגעים כן עומד אבל חלש...
    מצב הליבידו על הפנים אני מאונן רק בשביל להוכיח לעצמי שאני יכול ושאין לי בעיות...בוא נומר שזה לא נובע מחרמנות

לא נראהלי שזה משהו פסיכולוגי כי אני עם חברה שלי הרבה זמן וחיי המין שלנו עד עכשיו מעולים אין טענות לא לי ולא לה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיר

ד''ר נחום זילבר
    26/03/2008

אם גם בזמן אוננות אינך פולט, יש מקום לבדיקת הדמיה של כל המערכת מהאשכים דרך אפדידימיס ושלפוחיות הזרע כדי לראות האם אין חסימה כלשהי במעבר הזרע. כמו כן בצע בדיקות הורמונים בדם, שיכולו להצביע אולי לסיבה לליבידו הירוד ושאר התלונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו