מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזקפה ,לא יכול לגמורמאיר בן דוד19/03/2008
שלום אני עוד צעיר בן 18 סך הכל
ויש לי בעיות בזקפה בזמן האחרון וגם כשאני עם החברה יש פעמים שאני מזייף אורגזמות אחרי חצי שעה כי אני לא גומר.
עשיתי בדיקות דם והפרולקטין שלי גבוה מהנורמה , הבנתי שיש שייכות בין שני הדברים אשמח לחוות דעת מקצועית אולי יש תרופה או משהו דומה שאפשר לקחת וזה יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיר
ד''ר נחום זילבר23/03/2008האם בזמן אוננות אתה מגיע לפליטה? מה מצב הליבידו? מהתשובות שאקבל אשתדל לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
מאיר בן דוד23/03/2008גם כשאני מאונן אז ממש ממש בקושי גומר אחרי הרבה זמן רק וגם באמצע יש בעיות פתאום לא עומד לי כבר ואחרי כמה רגעים כן עומד אבל חלש...
מצב הליבידו על הפנים אני מאונן רק בשביל להוכיח לעצמי שאני יכול ושאין לי בעיות...בוא נומר שזה לא נובע מחרמנות
לא נראהלי שזה משהו פסיכולוגי כי אני עם חברה שלי הרבה זמן וחיי המין שלנו עד עכשיו מעולים אין טענות לא לי ולא לה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיר
ד''ר נחום זילבר26/03/2008אם גם בזמן אוננות אינך פולט, יש מקום לבדיקת הדמיה של כל המערכת מהאשכים דרך אפדידימיס ושלפוחיות הזרע כדי לראות האם אין חסימה כלשהי במעבר הזרע. כמו כן בצע בדיקות הורמונים בדם, שיכולו להצביע אולי לסיבה לליבידו הירוד ושאר התלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)