טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,אבקש לקבל הסבר על המימצאים,בשליש התחתון של של האורטר השמאלי,הרחבה יחסית באזור הפיה השמאלית של שלפוחית השתן,התעבות דופן השלפוחית ומלאות רקמתית עדינה מאוד,,הממצא בלתי ספציפי מומלץ לשקול קורלציה לציסטוקופיה וביופסיה,תודה.{אני אמור לצאת לנסיעה למשך חודש אבקש לדעת האים אפשרי להמתין לביצוע הבדיקה כחודש תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לפנות לאורולוג אשר יבחן את ממצאי הct יחד עם נתונים נוספים כגון תלונות בהשתנה הופעת דימום בשתן על מנת לקבוע האם בטוח לצאת לחול והאם נדרשות בדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לפנות לאורולוג אשר יבחן את ממצאי הct יחד עם נתונים נוספים כגון תלונות בהשתנה הופעת דימום בשתן על מנת לקבוע האם בטוח לצאת לחול והאם נדרשות בדיקות נוספות
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד