ממצאי ב"ד ct אורוגרפי,מ13 6 3

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ממצאי ב"ד ct אורוגרפי,מ13 6 3
    שאול ב
    06/06/2013

שלום רב,אבקש לקבל הסבר על המימצאים,בשליש התחתון של של האורטר השמאלי,הרחבה יחסית באזור הפיה השמאלית של שלפוחית השתן,התעבות דופן השלפוחית ומלאות רקמתית עדינה מאוד,,הממצא בלתי ספציפי מומלץ לשקול קורלציה לציסטוקופיה וביופסיה,תודה.{אני אמור לצאת לנסיעה למשך חודש אבקש לדעת האים אפשרי להמתין לביצוע הבדיקה כחודש תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאי ב"ד ct אורוגרפי,מ13 6 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדיקות עקב מיקרו המטוריה סליחה.

שאול ב
    07/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאי ב"ד ct אורוגרפי,מ13 6 3 - תגובה

ד''ר ירון ארליך
    11/06/2013

אני מציע לפנות לאורולוג אשר יבחן את ממצאי הct יחד עם נתונים נוספים כגון תלונות בהשתנה הופעת דימום בשתן על מנת לקבוע האם בטוח לצאת לחול והאם נדרשות בדיקות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאי ב"ד ct אורוגרפי,מ13 6 3 - תגובה

ד''ר ירון ארליך
    11/06/2013

אני מציע לפנות לאורולוג אשר יבחן את ממצאי הct יחד עם נתונים נוספים כגון תלונות בהשתנה הופעת דימום בשתן על מנת לקבוע האם בטוח לצאת לחול והאם נדרשות בדיקות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו