מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מפגיעה בפין!!!דני19/05/2007
שלום רב,
אני מקווה שאולי פה אמצא איזו ישועה לחרדה והאובססיה הקשה הזו.
לפני כמה שנים קראתי כתבה על שבר פין כתוצאה מיחסי מין ואוננות אינטנסיביים/אגרסיביים/בלתי שגרתיים. מאז לאחר כל פעילות מינית או כזו שקשורה בפין (ניעור לאחר השתנה, התקפלות האיבר בתוך מכנס צמוד וכדומה) גורמת לי לתחושה ולהרגשה כאילו לקיתי בשבר זה או שבר קטן יותר, קרע ברקמת הפין או כל תופעה אחרת שתגרום לנזק בתפקוד ומבנה הפין.
אני יודע שהמקור פה הוא נוירוטי, אך השאלה שלי האם יכול באמת להיווצר נשק מכאלו דברים שגרתיים ואני לא מדבר בהכרח על שבר אלא על כל פגיעה אחרת בפין ולו הקטנה ביותר.
האם הנזק במקרים אלה בלתי הפיך', האם הריפוי בא מעצמו??
לרד ביות
בתודה מראש, דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר פין
ד''ר נחום זילבר22/05/2007שבר פין הנו נדיר ביותר. הוא יכול להגרם רק כאשר מופעל כוח עז ואגרסיבי על פין בזקפה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות ושאלה קטנה נוספת...
דני24/05/2007מתשובתך אני מבין שאין סיכוי שקרע כזה או אחר ייגרם בעת ניעור הפין לאחר השתנה אוהתקפלות האיבר במכנסיים???
שוב תודה, ההיפוכונדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר פין
ד''ר נחום זילבר24/05/2007נכון, אתה צודק, אין סיכוי שזה יקרה במצבים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)