חרדה מפגיעה בפין!!!

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חרדה מפגיעה בפין!!!
    דני
    19/05/2007

שלום רב,

אני מקווה שאולי פה אמצא איזו ישועה לחרדה והאובססיה הקשה הזו.

לפני כמה שנים קראתי כתבה על שבר פין כתוצאה מיחסי מין ואוננות אינטנסיביים/אגרסיביים/בלתי שגרתיים. מאז לאחר כל פעילות מינית או כזו שקשורה בפין (ניעור לאחר השתנה, התקפלות האיבר בתוך מכנס צמוד וכדומה) גורמת לי לתחושה ולהרגשה כאילו לקיתי בשבר זה או שבר קטן יותר, קרע ברקמת הפין או כל תופעה אחרת שתגרום לנזק בתפקוד ומבנה הפין.
    אני יודע שהמקור פה הוא נוירוטי, אך השאלה שלי האם יכול באמת להיווצר נשק מכאלו דברים שגרתיים ואני לא מדבר בהכרח על שבר אלא על כל פגיעה אחרת בפין ולו הקטנה ביותר.
    האם הנזק במקרים אלה בלתי הפיך', האם הריפוי בא מעצמו??
    לרד ביות
    בתודה מראש, דני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מפגיעה בפין!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר פין

ד''ר נחום זילבר
    22/05/2007

שבר פין הנו נדיר ביותר. הוא יכול להגרם רק כאשר מופעל כוח עז ואגרסיבי על פין בזקפה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות ושאלה קטנה נוספת...

דני
    24/05/2007

מתשובתך אני מבין שאין סיכוי שקרע כזה או אחר ייגרם בעת ניעור הפין לאחר השתנה אוהתקפלות האיבר במכנסיים???

שוב תודה, ההיפוכונדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר פין

ד''ר נחום זילבר
    24/05/2007

נכון, אתה צודק, אין סיכוי שזה יקרה במצבים האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו