מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבאד28/08/2013
שלום, יש לי כאב באיבר מין בחלק שמחבר בין כיפת הפין לשאר הפין עצמו, כאב נסבל אבל מציק מאוד, יש לי את הכאב כבר שבוע, אין סימנים למכה או חבלה שנראית לעין, אין סימן כחול אבל זה מרגיש כמו מקום שספג מכה או חבלה קשה מאוד. אני לא זוכר שקיבלתי מכה באיזור ( אם זה היה קורה הייתי זוכר את זה טוב מאוד ). אני לא יודע מה סיבת הכאב, ברור לי שאם זה ימשיך אצטרך ללכת לרופא מומחה. רציתי לשאול שתי שאלות: מה יכולים להיות הגורמים לכאב? ומה ניתן לעשות כדי להרגיע את הכאבים לבינתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
אד25/09/2013שלום. שאלתי את השאלה שלי לפני כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי מענה, ובינתיים שאלות אחרות שנשאלו אחריי קיבלו מענה. אני אשמח לקבל תשובה לשאלתי כי הכאב מחמיר. אני מוסיף פרטים לבעיה.
הייתי אצל מומחית אורולוגיה ועוד לפני שהספקתי להגיע אליה התפתחה לי נפיחות ואדמומיות בחלק התחתון של כיפת הפין, היא בדקה אותי ואמרה לי שיש לי כנראה דלקת + תגובה אלרגית למשהו כתוצאה מיחסי מין או מחשיפה לחומר כלשהו ( זה לא ממש יכול להיות מיחסי מין כי אישתי אחרי לידה והיא עדיין לא חזרה לעצמה ולכן לא קיימתי יחסי מין בחודשים האחרונים, וגם לא הגיוני חשיפה לחומר כלשהו כי האיזור לא בא במגע עם חומר כלשהו, אני משתמש באותה אבקת כביסה לבגדים שלי כך שאין סיכוי שזה תגובה של גירוי לאיזה אבקה או מרכך חדש) היא נתנה לי טיפול אנטיביוטי עם אוגמנטין וטיפול נגד אלרגיה עם אריוס, סיימתי את הטיפול אבל זה לא עזר, הכאב החמיר והתפשט לחלק התחתון של הפין.
מה גורם לי לכאב? ומה אני יכול לעשות כדי לטפל בזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
אד28/11/2013שלום.
הייתי אצל רופא אורולוג ואין לו מושג מה גורם לכאב, עשיתי צילום אולטרה סאונד כליות ושלפוחית השתן ויצא תקין, אני לא יודע מה לעשות וזה כואב מאוד.
בבקשה עזרה במציאת פיתרון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)