כאבים חזקים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים
    גיא
    20/05/2007

שלום רב ד''ר,
    אני בן 30 וזה זמן רב שפעם שכמה חודשים תוקפים אותי כאבים באזור איבר המין (בלי שום קשר לפעילות מינית) :האשכים כואבים ישנה צריבה במתן שתן ,אני חש במין דקירות באשכים גם שאני לא מטיל שתן יש לי כאבים חזקם בפין ובאיזור הערלה ובכלל כול האיזור רגיש ,עשו לי בדיקת ציטוסקופיה לפני שנה ולא התגלתה בעיה לפני שבוע בעקבות פגישה עם אורולוג הופנתי לבדיקת שתן ותרבית והבדיקה התגלתה תקינה וכמו כן עשו לי בדיקת אולטרסאונד לכול האיזור (גם בקע)והיא יצאה תקינה . אני עובד עצות!!. ד''ר יש לי כמה שאלות 1.מה לדעתך השלב הבא באבחון הבעיה ?ומה היא הבדיקה הבאה הנכונה לדעתך? 2. האם הבעיה יכולה לנבוע ממצב נפשי ?אולי מתח? האם לאבחנתך הבעיה יכולה להצביע על בעיה חמורה ? אודה לך מקרב לב עם תתיחס לשאלותי
    בברכה ,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

ד''ר נחום זילבר
    22/05/2007

לאור המידע שמסרת עליך לבצע את הבדיקות הבאות במסגרת קופ"ח:
    1. אולטראסאונד טראנס רקטלי.
    2. בדיקות לשלילת זיהום בערמונית (בדיקת 3 כוסות).
    3. לשקול ביצוע על קול גרפיה לאשכים.
    לדעתי, יתכן ומדובר בבעיה נפשית, כפי שציינת, ועל כן עליך להתייעץ עם פסיכיאטר. אולם, מצד שני, יכול להיות שהתופעות הןה בטוי לדלקת הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו