עודף עור

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עודף עור
    ע
    27/03/2008

מגיל 17אני זוכר עצמי לא מסוגל להתפשטבמלתחה ציבוריתעקב מצב של אבר זעיר ומצומק .היה מביך אותי בכל מקום נקודת אור יחידה היתה במצב זיקפה היה ארוך ועבה פי כמה .החלטתי לעבוד עים משאבת ואקום ולא לאפשר לו ליהיות במצב מקווץ שעות רבות במהלך היום .מתחתי בכל זמן שהיתאפשר לי. כששחררתי אותו ניראה ממש מגודל לפחות כ3 שעות . במהלך השנים מאוד נהנתי מהמצב שיכולתי להיתפשט ולהתגאות באבר ארוך ועבה במיוחד בחדרי הלבשה מיד כשנגעתי בו הוא קיבל מימדים מדהימים במצב רפיון מוחלט מרוב שהמעטפת שלו היתה התרחבה והיתה ענקית. כעת כעבור כ 20 שנה אני מבחין שכשאני דורש ממנו זיקפה הוא כבר לא מוצק כמו שהיה בעבר לדעתי בגלל הנזק שגרמתי למעטפת שהיום היא גדולה יותר מאשר לפני הטיפול .קשה לי לפנות לרופא ולספר מה עשיתי השאלה האם ניתן להסיר עודף עור מהמעטפת ? אני חיב למתוח העור לכיוון הבסיס כדי להרגיש את כל האבר בפנים. אך אפשר לימנוע מעודפי העור להתחלק לאורך האבר ??אשמח לקבל תשובה וטיפול היכן אם אפשר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף עור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף עור

ד''ר נחום זילבר
    31/03/2008

אולי יש מקום לפנות לכירורג פלסטי המטפל בעודפי עור.
    השאלה היא מה קורה מבחינת הזיקפה. אם הזקפה אינה חזקה ניתן לסייע לך ואז אולי העור יתמתח על פני כל הפין הנמצא בזקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת

ע
    01/04/2008

נאלץ להלביש טבעת עור שתהדק חזק מאוד את הפין וכך הוא מיתנפח וניהיה עבה ביזמן המגע וגם העור החיצוני של הצינור לא יכול להתחלק על האבר .אבל מאוד לא נעים לי שאשתי יודעת שאני שם טבעת למרות שהיא נהנת יותר.לכן אולי ניתן ליצור מהמעטפת של הפין מעין טבעת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת

ד''ר נחום זילבר
    01/04/2008

כפי שציינתי בתשובתי הקודמת לגבי עודף העור, על כירורג פלסטיקאי להיות מעורב בעניין.
    לגבי עוצמת הזקפה, טבעות מכל סוג אכן משפרות אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא

ע
    02/04/2008

אשמח אם תפנה אותי לשם של רופא שמכיר בעיות כאלה ומסוגל לטפל ? והאם יש סיכוי שקופת חולים בכלל מוכנה להתיחס לבעיה כזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע

ד''ר נחום זילבר
    07/04/2008

איני מכיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו