בעיות בזקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בזקפה
    אלון
    13/10/2013

שלום,
    אני בן 25 ופעיל מינית. לאחרונה רבים המקרים בהם אני לא מצליח להגיע לזקפה, או שהיא אובדת לי במהלך אקט מיני.
    מיותר לציין שהדבר די מביך וכל מה שניסיתי בדרכים קונבנציונליות לא עוזר.
    אוסיף שבשנה האחרונה הייתי במצב נפשי די ירוד עקב מוות של חבר קרוב במהלך טיול של אחרי הצבא.
    האם יש קשר ישיר בין שני המקרים? האם זה המקום לשקול טיפול בויאגרה? אם לא איזה סוג של טיפול היית ממליץ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סביר שיש קשר

אלי
    14/10/2013

לא יודע מה היה המאורע עם הטיול אבל לי היה חבר שסבל מטרואמה אחרי תאונת דרכים והיו לו קשיים לתפקד.. אולי כדאי לפנות לייעוץ של פסיכיאטר שיוכל לאבחן ואז גם לתת לך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכוונה לפוסט טראומה?

אלון
    16/10/2013

אשמח גם אם המומחה יגיב בעניין.
    הלכתי לסוג של קבוצת תמיכה אחרי המקרה אבל לאחרונה הפסקתי ללכת.
    אני גם די נבוך לדבר על העניין הזה עם אנשים אז אשמח אם תפנה אותי לאיש המקצוע הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איש מקצוע:

שירלי
    17/10/2013

אני חושב כמו אלי שכדאי שתתייעץ עם פסיכיאטר כי יש לו את הכלים גם לאבחן וגם יכול להציע טיפול תרופתי או אחר אם צריך.
    אם אתה באזור המרכז, שמעתי המלצות על פסיכיאטר בשם פרופ' חיליק לבקוביץ' ויודע שהמרפאה שלו ברמת אביב.
    מקווה שמנהלי הפורום יגיבו גם הם ויחוו דעתם המקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אני אברר לגבי פסיכאטר באמת

אלון
    22/10/2013

חשוב לי לקרוא מאנשים שטיפול כזה עזר להם. האם המומחה יכול להפנות אותי למקום כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו