בעיה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה
    חסוי
    21/10/2013

במהלך אוננות אגרסיבית איבדתי זקפה התנפח לי קצת הפין לסגול כחול וחזר למצבו המקורי הייתי תקקופה ללא זקפה וזקפות בוקר . הפסקתי לאונן כמה ימים חל שיפור בזקפות בוקר ובהגעה לזקפה אך עדיין לא כמו פעם. כשאני מגיע לזקפה אני מתקשה למור עליה והיא חלשה אינה נוקשה לא נעימה למגע כלל.
    הייתי אצל אורולוג שטען שאין צלקת מבנה פין תקין הוא רק הסתכל חודש לאחר המקרה הוא ועוד שני רופאי משפחה טענו שהבעיה פסיכוגנית אך עדיין הבעיה נמשכת מה יכולה להיות הבעיה על פי התמונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוות

חסוי
    21/10/2013

בנוסף על כך כשהפין רפוי יש עיוות לצד שמאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תמונה נוספת

חסוי
    21/10/2013

במהלך אוננות אגרסיבית איבדתי זקפה התנפח לי קצת הפין לסגול כחול וחזר למצבו המקורי הייתי תקקופה ללא זקפה וזקפות בוקר . הפסקתי לאונן כמה ימים חל שיפור בזקפות בוקר ובהגעה לזקפה אך עדיין לא כמו פעם. כשאני מגיע לזקפה אני מתקשה למור עליה והיא חלשה אינה נוקשה לא נעימה למגע כלל.
    הייתי אצל אורולוג שטען שאין צלקת מבנה פין תקין הוא רק הסתכל חודש לאחר המקרה הוא ועוד שני רופאי משפחה טענו שהבעיה פסיכוגנית אך עדיין הבעיה נמשכת מה יכולה להיות הבעיה על פי התמונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיוות

חסוי
    21/10/2013

בנוסף על כך כשהפין רפוי יש עיוות לצד שמאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו