זרע מימי שקוף

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זרע מימי שקוף
    אודליה
    16/11/2013

שלום וברכה,
    יש לי חבר מזה כשנה ויש נושא שמאוד מטריד אותי אצלו. אציין רק שזוהי הזוגיות הראשונה בחיי שאני נמצאת בה ואולי מתוך כך מגיע החוסר ידע. כבר בפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין שמתי לב שנוזל הזרע שלו שקוף ודליל, ממש כמו מים. ראיתי שאולי זה קשור לתדירות של קיום יחסי המין אך אין זה כך במקרה שלנו. אנו מקיימים יחסי מין בממוצע של פעם-פעמיים בשבוע לכן לא נראה לי שזוהי הסיבה. גם כאשר אנו לא מקיימים יחסי מין במשך שבועיים זה המצב. הנושא הזה מאוד מפריע לי אך מאוד קשה לי לדבר איתו על זה. אני לא רוצה שהוא יובך או שירגיש שמשהו לא בסדר איתו. האם הדבר מעיד על בעיה כלשהי? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע מימי שקוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אציין רק שהוא בן 24

אודליה
    16/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה מאוד פשוטה!

שמואל
    01/12/2013

אתם אמנם מקיימים יחסים לעתים רחוקות, אבל הוא באופן עצמאי מאונן ופולט זרע לעתים קרובות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו