מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצע בשופכהירון06/04/2008
לפני חצי שנה קיימתי יחסים מוגנים מזדמנים עם בחורה.
באותו הערב הרגשתי עיקצוצים בפין ,הכאות ושלשול ליום אחד והתפתחות של מעי רגיז למשך 3 חודשים שנחלש עם הזמן מה שלא היה קודם.
רופא למחלות מין שלא זהה דבר נתן לי דקסולין 100 ל10 יום מה שהרגיע אבל חזר לאחר תקופה מסויימת ולכן נשלחתי בהמלצתו לאורולוג.
נבדקתי למחלות מין הרפס קלמידה PCR זיבה PCR איידס עגבת שיצאו שלילי לאחר חודש מהיחסים.
עדין יש לי שריפה בתוך השופכה שלא עוברת כבר חצי שנה ללא הפרשות.
אורולוג שלח אותי לבדיקת תרבית זרע שנמצא חיידק אנילקוקוס משהו בזרע ולקחתי מוקסיפן פורטה 500 מ"ג לשבועיים שגם לא עזר .קבלתי סידרת בדיקות למחלות קלמידה (דם )גונוריאה על משטח, תרבית זרע חוזרת . ואני מחכה לתשובה.
הבעיה היא כאשר הסתכלתי לתוך השופכה בפישוק שפתי הפין, רואים בלוטה כחולה אדומה כמו שיש על ציפורן כאשר מקבלים מכה וזה מבהיל ומלחיץ אותי ,הבנתי שהאורולוג לא נלחץ מזה והוא שוקל לעשות ציסקופיה לאחר התשובות .אני סובל כבר חצי שנה מה לדעתך אני צריך לעשות כדי שזה לא יחריך כי אני לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ד''ר נחום זילבר07/04/2008המשך בבירור האורולוגי. יתכן שבסופו של דבר תצטרך לקחת אנטיביוטיקה במינון נמוך משך זמן רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע בשופכה
ירון20/04/2008התור שלי לאורולוג עוד רחוק ועניין אותי התשובות מעבדה שקבלתי .
כלמידה PCR פעמיים בחצי שנה שלילי.
זיוה PCR פעמיים בחצי שנה שלילי.
גונוריאה על משטח זרע שלילי.
בדיקות דם לכלמידה שלילי.
הדבר היחיד שחיובי זה אנליקוקוס בזרע ופלורה של העור , אבל תופלתי באנטביוטיקה למשך שבועיים.
מה עוד יכול לגרוםלפצע כחלחל כזה בתוך השופכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ד''ר נחום זילבר22/04/2008יתכן ורקמה כחלחלה בקצה השופכה זה התרחבות מקומית של כלי דם וקרוב לוודאי זה ייעלם עם הזמן. האם יש לך עדיין עקצוצים בפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע בתוך הפין
ירון25/04/2008לא אין עיקצוצים בפין.
העיקצוצים נובעים בעיקר שיש פעילות באיבר כגון :אוננות , פעילות ספורטיבית וכו .
שאני נמצא במצב ללא פעילות אינני מרגיש דבר במשך רוב היום.
כל זה החל לאחר קיום יחסי מין מוגנים ,לאחר שנתיים שלא יצא לי לקיים יחסים.
הייתכן שפשוט נוצר פצע או התרחבות כלי דם שלא עובר כבר חצי שנה מקיום יחסים לאחר התנזרות ממושכת?
או שיתכנו מחלות נוספות שלא בדקנו אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ד''ר נחום זילבר25/04/2008קרוב לודאי שלא מדובר בזיהום אלא בממצא מקומי של התרחבות כלי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)