ציפרודקס ודם בצואה.

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ציפרודקס ודם בצואה.
    ניר
    12/04/2014

רופא אורולוג נתן לי ציפרודקס לטיפול בדלקת כרונית של בלוטת הערמונית, התחלתי לקחת את התרופה ביום ראשון:
    החל מיום רביעי בערב חש צריבה במתן צואה (בהתחלה חשבתי שזה מאוכל חריף) והיום, יום שבת, ראיתי דם על הנייר טואלת כשניגבתי.
    בעלון של התרופה מוזכרת התופעה כמחייבת התייחסות מיוחדת, אבל הדבר היחיד שכתוב בנושא הוא "אין לקחת תרופות המאטות את פעילות המעיים." - נשארו לי עוד ארבעה ימים לקחת את התרופה. האם עלי להמשיך לקחת אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרודקס ודם בצואה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד באותו נושא

נ
    16/04/2014

הדם בצואה עבר, סיימתי לקחת את הציפרודקס ועדיין יש לי צריבה במתן שתן, אז אוסיף באותו נושא:
    לפני כחודש הייתי בבית חולים עקב אבנים בכליות. באולטראסאונד לא ראו אותן כי כנראה הן היו קטנות והשלפוחית שלי הייתה ריקה - לכן אין וודאות שאכן היה מדובר באבנים בכליות. חשתי כאבים מאוד קשים שנמשכו מהבוקר ועד הערב. קבלתי מורפיום כדי להקל עליהם.
    סיפרתי זאת לאורולוג, הוא טען שהוא בטוח שזו הדלקת בבלוטת הערמונית, לדעתו כלל לא היו לי אבנים. מה דעתך?

צירפתי תוצאות של בדיקות שהוא שלח אותי אליהן (לפני שהתחלתי באנטיביוטיקה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו