ניתוח בקע

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע
    דוד
    11/04/2008

רציתי לברר בקשר לניתו בקע- האם רצוי לעשותו,כלומר-האם יש עדיפות לכך,או שזה רק עניין של רצון-כלומר אין לזה שום משמעות,וזה רק שאלה של רצון האדם?

הרקע הוא:יש לי כמה וכמה שנים,"בקע". באופן שכיום יש לי מחוץ לגוף,איזה משהו "עגול" (בגודל שלו הוא כפול מאשר אשך רגיל). זה קצת מפריע לי מבחינת נוחות (חוץ מזה שיש לי לעיתים-אמנם לא קרובות-קצת כאבים שם) וטלכן חשבתי אולי לעשות יתוח בקע.
    השאלה שלי היא,לקראת מה אני הולך. כלומר מה ההשלכות בלעשות או לא לעשות את הניתוח הזה? ומה זה בעצם הניתוח-כמה זמן ההשתקמות?יש יכוים? האם יש פרמטרים שהניתוח עוזר לחהם-מעבר לעצם הנוחות?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין(ואולי זה מובן מאליו..)

דוד
    11/04/2008

מדובר-כמובן בבקע במפשעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד

ד''ר נחום זילבר
    12/04/2008

בקע במפשעה הגורם לכאבים ובולט בצורה ניכרת-כדאי לנתח ולא "למשוך" את הזמן. כדי שהמצב לא יסתבך. החלמה מהניתוח מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו