בריחת שתן לאחר מתן שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן לאחר מתן שתן
    תומר
    30/07/2014

אני בן 25, בריא בדרך כלל.

לאחרונה שמתי לב שלאחר מתן שתן בשירותים, אפילו אם אני מחכה דקה ומנער כשאני מסיים את הפעולה ושם תחתונים, יש בריחה של מס' טיפות שתן, וכתוצאה מכך יש רטיבות בתחתון.

עשו לי אולטרסאונד כליות : גודל הערמונית כ -20 ס''מ , ושאריות מינימליות של שתן אחרי המתן שתן. עשו לי בדיקת דם ונאמר שהכל תקין.

הרופא שהייתי אצלו אמרה שלפעמים השופכה בנויה ככה וזה מה יש, שלא ניתן לעשות עם זה כלום. השאלה אם באמת אי אפשר לעשות עם זה כלום? והאם יש קשר לבלוטת הערמונית? אגב לאחרונה יש לי תכיפות במתן שתן בכמויות גדולות, שהתאזן לאחרונה מה שהרופא כינה כמקרה מוזר ושאם זה מתאזן לאט לאט לא צריך לעשות כלום

אשמח לעזה תודה!

השאלה אם באמת אי אפשר לעשות עם זה כלום? ובנוסף אולי יש קשר לבלוטת הערמונית? (אגב בזמן האחרון יש לי מתן שתן דחוף עם כמויות גדולות שלאט לאט התאזן לאחרונה ועל זה גם הרופא אמר שזה מוזר אבל אם זה התאזן אין מה לעשות בנידון)

אשמח לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן לאחר מתן שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף רופא ולך לבדוק שהשופכה תקינה.

רועי
    23/08/2014

דחוף!
    לך לרופא אחר הרופא שלך בכלל לא בכיוון
    תעשה בדיקת זרימת שתן
    לדעתי יש לך היצרות בשופכה.
    יש רופא מומחה בארץ בשערי צדק
    פרופסור עופר שנפלד

אל תזניח את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו