מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבות מזה שנה וחצידודי-דו15/08/2014
שלום רב,
אני בחור בן 31, לפני שנה וחצי ולאחר בדיקת דם התגלה אצלי כלמידיה.
נטלתי דוקסלין עשיתי שוב בדיקה והחיידק נעלם.
כחודשיים לאחר מכן שוב התחילה צריבה, שוב בדיקת דם, שם התגלה כי רמת החיידקים (לויקיציטם) מעל 500 ועל כן נטלתי אזניל והצריבות נעלמו.
חשבתי שאני ממשיך בחיי, אך בשלושה שבועות האחרונים אני סובל מצריבות בפין (24 שעות) ויש תחושה של שתן תמידי.
עשיתי תרבית שתן, הכל שלילי חוץ מ u.ureal/parvum-pcr שהיה חיובי.
נאמר לי שלכולם יש את זה וזה לא אמור להשפיע.
ניגשתי לאורולוגית, נתנה לי אזניל 2 כדורים למשך 6 ימים והפנת אותי לאולטרסאונד (שלפוחית/כליות/ומשהו נוסף) הכל תקין.
לאחר נטילת האזניל עדיין יש צריבות ושתן תמידי.
אני מתחיל להיות מתוסכל מהמצב וזה מקשה עלי בתפקוד היומיומי.
אני מבקש עזרה...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבות
דן26/10/2014האם מצאת פיתרון לבעיה שלך?גם לי יש בעיה כזו ואם לא אמצא לה פיתרון אני חושב ברצינות להתאבד.זו לא איכות חיים לחיות כך.
מבקש את עזרתך באם כבר מצאת פיתרון לבעיה
בברכה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)