מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בפיןעדה26/10/2014
בן זוגי בן 27, מתלונן זה זמן רב על כאבים פנימיים בפין, בעיקר באיזור כיפת הפין (אותם הוא מייחס לצינור השופכה ומתאר כ"לחץ" או "שריפה" ולפעמים פשוט כ"כאב חד"). הכאבים מחריפים בזמן ולאחר קיום יחסי מין ומלווים בקושי וכאב להשתין לאחר האקט.
חשוב לציין כי שנינו נבדקנו ואין לנו מחלות מין, לי יש רגישות גדולה שמובילה לדלקות תכופות בדרכי השתן (יכול להיות שמדבק? להבנתי נדיר, מה גם שלא הייתה לי דלקת לאחרונה והכאבים שלו ממשיכים).
הוא טוען שהתופעה מלווה אותו לסירוגין במהלך חייו הבוגרים, אך שני ביקורים נפרדים אצל אורולוג לא העלו דבר. כעת הכאבים חזרו להטריד ופוגעים בין היתר בחשק המיני שלו, עובדה שפוגמת במערכת היחסים.
אשמח לדעת אם יש לך דעה לגבי התעלומה הזו, מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים בזמן אמת והאם הוא צריך לפנות לאורולוג מומחה? אם כן, באיזה תחום מומחיות?
תודה רבה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בקצה הפין
דן26/10/2014באם תמצאו פיתרון לבעיה אותה תיארתם ,בעיה שגם לי יש,אודה לכם מאוד באם תוכלו ליידע אותי ,כיצד פותרים אותה.
אני מרגיש שלא אוכל לסבול מבעיה זו עוד זמן רב. אני באמת חושב על להתאבד.אין לי כוח לכאבים אלו יותר.אין איכות חיים.
בבקשה,בבקשה אם מצאתם פיתרון אני הודיעו לי.
בברכה,
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)