דלקות חוזרות בדרכי השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בדרכי השתן
    סופי
    18/11/2014

שלום, אני בת 47, בריאה בדרך כלל... לאחרונה לא יכולה לצאת מדלקות חוזרות בדרכי השתן. קיבלתי אנטיביותיקה מס' פעמים אך ההקלה לא להרבה זמן. פעם הראשונה קיבלתי אוגמנטין 875 עזר לשבועיים עשיתי תרבית שתן - מצאו לי חיידק e.coli קיבלתי אופלודקס והיה לי שקט שבועיים ושוב זה התחיל. עשיתי שוב תרבית שתן ויצא - פלורה מעורבת. ושוב קיבלתי אנטיביאטיקה ציפווית - 4 ביום ופעם ביום ל3 חודשים... יש לציין שבזמן שקיבלתי אנטיביאוטיקה היו לי כאבים ממש חזקים ויצאו לי קרישי דם בשתן ובמשך הלילה היה לי שתן אדום, אבל בבוקר זה עבר וכאילו לא היה. עשיתי אולטראסאונד כליות/דרכי השתן/שלפוחית והכל תקין.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בדרכי השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסי להשתין לאחר יחסי מין

אני
    19/11/2014

מיד לאחר קיום יחסי מין אלצי את עצמך חחכת לשרותים ולהשתין, השתן שוטף את האיזור ואת החידקים שהצטברו על פי השופכה בשל הקרבה של האיברים הללו לפי הטבעת.

אגב שתן אדום כמו דם יכול גם לנבוע מאותו כדור שהרופאים נותנים ביחד עם האנטיביוטיקה לצורך אלחוש זה כתוב על ההוראות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו