טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ד"ר ומועדים לשמחה ! נתקלתי במאמר מדעי שהתרופה caverject מסוגלת להביא לשיפור ולחזרה של זקפות ספונטאניות במטופלים הסובלים מאי אונות אציין שאצלי נגרמה אי אונות פסיכוגנית כלומר אני מסוגל להגיע לזקפות אך רק עקב גירוי ישיר ולא חזותי כבעבר אציין שאני בן 32.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שמעתי על תרופה בשם tesopalmed forte c.yohimbine לטיפול באי רונות אצל גברים על גם על רקע פסיכוגני האם תרופה זו תוכל לשפר את מצבי? אציין שאבדן הזקפות הספונטאניות נגרם לאחר שנטלתי כמויות גדולות של הורמוני מין נשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טוב שהוספת בשאלתך את נושא נטילת הורומנים נשיים שהוא הגורם אצלך לירידה באיכות הזקפה. לגבי כדורי tesopalmed שציינת וזריקות cavarjet שהזכרת בתחילת שאלותך- הם ניתנים למטופל בהתאם לבעיותיו ולא בהקשר למה שאתה כתבת. פנה לאורולוג מומחה המטפל בבעיות אלה וניתן יהיה לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד