שפיכה מוקדמת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    אורח
    24/04/2008

דוקטור שלום רב,
    יש לי חברה מעל שנתיים. בתוך התקופה הזו היו זמנים מאוד טובים מבחינת תדירות ואיכות חיי המין שלנו. למרות זאת, תמיד הייתה בעיה של שפיכה מוקדמת וכתוצאה מכך בת זוגי לא מסופקת. המצב מתסכל אותי מאוד מכיוון שאני לא יודע מדוע נגרמת הבעיה.
    הבעיה היא שבזמן קיום יחסי המין, בתנוחה שבת זוגתי מעדיפה אני לא מצליח להתאפק, אני מרגיש שיש לחץ גדול על איבר המין וכך אני שופך תוך 1-2 דקות. היו פעמים שהצלחתי להשתחרר ולתפקד כראוי אבל רוב הפעמים הם כאלו. יכול להיות שהבעיה נגרמת מהרגל לא טוב של אוננות ושפיכה מהירה מאוד מגיל מאוד צעיר.
    לסיכום, יש לי היכולת "לגמור" מהר מאוד ואני לא מצליח לשלוט על עצמי ולהתאפק ברגע האמת. אני לא יודע מדוע נגרמת הבעיה ואשמח לדעת איך אני יכול לשפר את התפקוד שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורח

ד''ר נחום זילבר
    25/04/2008

שפיכה מוקדמת או פליטה מהירה שונה מאדם לאדם. המשותף לכולם שזוהי "בעיה התנהגותית" של המוח. לכן הטיפול המומלץ הוא טיפול התנהגותי בשילוב תרופות. במידת הצורך פנה לסקסולוג או לאורולוג המטפל בעניינים אלה ובוודאי ניתן לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו