שפיכה מאוחרת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שפיכה מאוחרת
    אורח
    28/04/2008

שלום
    אני בן 22 ובשנתיים האחרונות נוצרה אצלי בעיה בשמירה על זיקפה ובהגעה לזיקפה. לאחרונה התחלתי להשתמש בתרופות נוגדות דיכאון. הבעיות בזיקפה קצת נחלשו אבל אני לא מצליח להגיע לשפיכה. האם יש משהו שניתן לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מאוחרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה

ד''ר נחום זילבר
    28/04/2008

בעיה זו של השפיכה המתמהמהת קשורה לתרופות נוקדות דכאון שאתה מקבל. פנה לפסיכיאטר שיתכן וישנה את סוג התרופה או את מינונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

אורח
    29/04/2008

האמת שגם לפני הכדורים היה לי חשק מיני ירוד ועכשיו איתם אני לא מצליח לגמור אפילו באוננות. אין טיפול לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

ד''ר נחום זילבר
    30/04/2008

יש טיפול אבל קודם לכן יש לבדוק הורמונים בדם ופרמטרים נוספים של הזקפה ואחר כך להחליט איזה טיפול מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו