מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דם בשתןים29/04/2008
שלום ד"ר
לפני כחודש הרגשתי כאבים בבטן תחתונה, בבדיקת שתן נמצא דם,הופנתי לאולטרסאונד
יצא תקין, בדיקות דם תקינות, בדיקת תרבית ראשונה גבולית ,ואחרי טיפול ,בדיקת תרבית שניה יצאה תקינה , psa -0.53 בבדיקה ידנית אצל אורולוג-ערמונית תקינה.
אבל האורולוג הפנה אותי לציסטוסקופיה ,ונתן לי כדורים פרימוניל 25 מ"ג לחודש.
1) לשם מה הכדורים האלה?
2)האים בדיקת הציסטוקופיה הכרחית אם הבדיקות האחרות יצאו תקינות?
עליי לציין שאני בן 50 כמעט, יש לי דחיפות ותכיפות במתן שתן ללא צריבה וברך כלל לא בלילה.
אני נוטל כדורים אספירין ,סימוביל ,עקב התקף לב שעברתי לפני 5 שנים.
נא תשובתך המפורטת לנחיצות הבדיקה?
תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר30/04/2008בדרך כלל ישנו כלל רפואי האומר שאם יש דם בשתן מעל גיל 50 וכל הבדיקות תקינות, אז הדבר האחרון שנותר הוא לבצע ציסטוסקופיה. אבל, ישנם יוצאים מן הכלל, אנשים שמטופלים בנוגדי קרישה ואספרין, מידי פעם יכול להופיע אצלהם דם בשתן או דימום במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)