help

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• help
    אבי
    30/04/2008

ד"ר שלום. גילי 30 מזה כ-3 שנים אני סובל מבעיה מציקה ביותר - כשאני שוכב לישון אני חש, מעט לפני ההרדמות (ולעיתים אף אחריה מה שגורם לי להתעורר כדקה לאחר שנרדמתי) בצורך להשתין. הצורך אינו רגיל ,קרי לחץ בשלפוחית, אלא התחושה היא שיש שתן ממש בקצה הפין (ב"כיפה")כלומר שניות ספורות לפני ההירדמות מתחילה תחושה בכיפה ובאיבר המין של צורך להתרוקן ואז אני לא יכול להרדם . הדבר מדיר שינה מעיניי שכן לעיתים אני נרדם ומתעורר לאחר מספר שניות עקב צורך להשתין למרות שכאשר אני קם להשתין מדובר במספר טיפות בודדות.
    כל הבדיקות שביצעתי תקינות- שתן זרע דם אורדינמיקה מלאה תרבית.
    האם יש לכך פתרון כלשהו שכן אני מצליח להרדם רק במצב זיקפה בו אין צורך להשתין אך קשה להגיע לזקפה ומיד להרדם.
    האם יש קשר בין הירדמות לתחושת שתן?! הרי ברור שמשהו קורה במוח ובגוף כשנרדמים אך לא ברור לי מה והאם קיים קשר להתעוררות צורך להשתין .או שאולי יש לי בעיה בצינור (פין) שמתבטאת רק בשכיבה או משהו אחר .אציין שבמהלך היום הכל רגיל אודה על התיחסותך ללבעיה מוזרה זו - יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    help

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוסי

ד''ר נחום זילבר
    30/04/2008

אכן בעיה מוזרה.
    נסה להתרוקן לפני השינה כולל לחץ על ראש הפין להוצאת הטיפות האחרונות. \
    סיפור הזקפה לא ניראה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו