מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פליטת זרע בזמן עשיית צרכיםיצחק10/08/2015
שלום, אני בן 25, בחודש האחרון הרגשתי שלאחר עשיית צרכים (באופן קבוע) אני מרגיש שנוזל נוסף יוצא מאיבר המין שלי, בהתחלה חשבתי שזהו שתן בלבד אבל לאחר מספר ימים הסתכלתי והבנתי שזהו נוזל זרע.
התופעה ממשיכה באופן קבוע יום-יומי בכל עשיית צרכים (ישיבה בשירותים).
אני מטופל כבר מעל שנה בעזרת כדורים נגד חרדה כשעד לפני כ-15 ימים זה היה ציפרלקס ולאחר פגישה עם פסיכיאטר הוחלפו הכדורים בהדרגתיות ל-150 מ"ג של Venlafaxine XR (Effexor).
בנוסף אני מרגיש ירידה חדה בחשק המיני בחודש האחרון, ומתקשה להגיע לזקפה גם באמצעות חומר פורנוגרפי.
רציתי לדעת עם כל הנתונים שסיפקתי קשורים אחד לשני וכיצד עלי לנהוג, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אני15/08/2015איני רופא, אבל עונה לך מניסיון של שימוש, כל התאורים שתארת הנם תופעות לוואי של האפקסור, אני מניח שעם הזמן תסתגל לתרופה והתופעות הללו ייחלשו.
הנוזל שאתה מדבר עליו זה הנוזל שמפרישה הערמונית והחשק המיני יחזור (לא ל 100%) עם התחלת ההשפעה של התרופה וההסתגלות אליה.
אגב תופעה שקתה אצלי וגם שמעתי שקרתה למשתמשים אחרים בתרופה (הרופאים אגב לא מכירים אותה) הנה כאבים באשכים, גם זה יחלוף עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קורה עם אפקסור.
אייל15/09/2015החשק לא ירד לי. אבל יש נוזל זרע בשתן.
מה שעזר לי זה לקחת תרופה גנרית של טבע.
אתה יכול לנסות תרופה מקורית או גנרית של אפקסור ולבדוק אולי יעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)