פליטת נוזל זרע

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פליטת נוזל זרע
    דני
    11/05/2008

שלום רב, יש לי בעיה של פליטת נוזל זרע מגירוי מיני קל יחסית כולל נשיקות. מדובר על נוזל זרע שקוף בשונה מהזרע הנפלט לאחר הגמירה. הבעיה קיימת למעלה מ-10 שנים אולם מעולם לא בדקתי אותה. מעבר לאי הנוחות, במידה וזה מתרחש בהיקף רחב יחסית, מתחיל כאב בבטן התחתונה שנמשך מס' שעות ( אני משער שזה מפעילות יתר של מקור נוזל הזרע ). האם מדובר בבעיה מוכרת? למי ניתן לפנות כדי לבדוק את זה ולבחון אפשרות טיפול. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטת נוזל זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דני

ד''ר נחום זילבר
    11/05/2008

דבר זה ידוע ומוכר אצל הרבה גברים. זוהי הפרשת נוזל מבלוטות ע"ש קופר הנמצאות בקידמת השופכה המופיעה בזמן גירוי מיני. אין צורך בטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליטה מוגברת

דני
    12/05/2008

אני מבין שהתופעה איננה מסוכנת אולם היא יוצרת חוסר נוחות. האם ישנה דרך למנוע את התופעה או לצמצם אותה?

(תודה על תשובתך המהירה,בכל מקרה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר נחום זילבר
    12/05/2008

לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו