טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובל באופן מתמשך מכאב קל בקצה הפין, מבפנים. בדיקות שתן ותרבית זרע לא גילו כלום, והאורולוג הציע בדיקה שבא הוא מחדיר צינורי ומסתכל פנימה.
אני מפוחד מאוד מהבדיקה.
האם תוכל לומר לי:
1. איך מתנהלת הבדיקה 2. האם כואב (אני מבין שהוא משתמש בקרם מרדים) 3. האם כואב אח"כ? 4. מה משך הבדיקה 5. האם אכן מתאים לערוך את הבדיקה במצבי, או שלא חייבים.
תודה רבה,
דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדיקת הציסטוסקופיה נעשית תחת אילחוש מקומי.הבדיקה נמשכת זמן קצר והיא מעט כואבת. אם האורולוג החליט לבצעה אזי היא מוצדקת ויש צורך לעשותה ובזה לסיים את הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד