כאבי אשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבי אשכים
    NEW
    12/05/2008

שלום

אני מתאמן כשנתיים במשקולות
    לפני כמה ימים הרגשתי כאב באשכים, בהתחלה חשבתי שהכאבים הם מכדור חדש שהתחלתי לקחת אשר לו ידוע תופעת הלואי ככאבי אשכים
    הפסקתי לקחת את הכדור, הכאבים נחלשו, חזרו קצת וכרגע נעלמו קליל.
    חיכיתי כמה ימים לראות אם הכאבים חוזרים, היתי דיי בטוח שזה מהכדור, לקחתי שוב את הכדור, ובנתיים הכאבים לא חוזרים

מה שגורם לי לחשוב שהכאבים הם כתוצאה מהרמת משקולות
    רציתי לדעת מה הנזק שיכול להיות מהרמת משקולות (אין לי הסטוריה של קילה מההורים, אך לאחרונה הופיעו לי פעמיים טחורים שבאו ונעלמו בפעם הראשונה בחיי)

אם הבעיה היא כתוצאה ממתחת שריר המשמקולות, האם זה אומר שיש סכנה או שאני יכול להתמשיך להתאמן במשקולות?
    האם עלי כבר ללכת להבדק או רק במידה והכאבים יחזרו?
    בכול מקרה אני בדילמה אם אני יכול להמשיך להתאמן או מה שזה מסוכן מדי ועלי להפסיק להרים משקולות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אשכים

ד''ר נחום זילבר
    12/05/2008

לא מוכרים לי כדורים הגורמים לכאבי אשכים. הנזקים בהרמת משקולות הם לא לאשכים עצמם אלא לחולשה בשרירי הבטן התחתונה. אם ברצונך לבדוק את מצב הכאבים בשיפולי הבטן או באשכים פנה לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמינים

NEW
    14/05/2008

האם יש דרך לדעת את המצב בלי לגשת לבדיקה כי הבנתי שמדובר בפרוצודריה של בדיקות
    האם יש חשש להמשיך להתאמן ? על אילו סימנים ואיזורים עלי לשים לב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• new

ד''ר נחום זילבר
    15/05/2008

אם יש כאבים או רגישות במפשעות או באשכים ניתן לבצע בדיקות לא חודרניות במסגרת קופ"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי קילה?

NEW
    17/05/2008

מה לגבי קילה?
    אני מתאמן במשקולות ויש לי כאבים קלים לאחרונה בצד
    היתי רוצה לדעת את המיקום המדוייק שהאמור להיות בו כאב וכיצד אמורים להרגיש אותו
    כדי לדעת האם יש סיכון להמשיך להתאמן או לגשת לבדיקה
    שוב תודה וסורי על הטחינה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NEW

ד''ר נחום זילבר
    19/05/2008

בקע מפשעתי יכול להופיע. לכן כתבתי בתחילה- פנה לרופא מטפל כדי שיבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו