מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי אשכיםNEW12/05/2008
שלום
אני מתאמן כשנתיים במשקולות
לפני כמה ימים הרגשתי כאב באשכים, בהתחלה חשבתי שהכאבים הם מכדור חדש שהתחלתי לקחת אשר לו ידוע תופעת הלואי ככאבי אשכים
הפסקתי לקחת את הכדור, הכאבים נחלשו, חזרו קצת וכרגע נעלמו קליל.
חיכיתי כמה ימים לראות אם הכאבים חוזרים, היתי דיי בטוח שזה מהכדור, לקחתי שוב את הכדור, ובנתיים הכאבים לא חוזרים
מה שגורם לי לחשוב שהכאבים הם כתוצאה מהרמת משקולות
רציתי לדעת מה הנזק שיכול להיות מהרמת משקולות (אין לי הסטוריה של קילה מההורים, אך לאחרונה הופיעו לי פעמיים טחורים שבאו ונעלמו בפעם הראשונה בחיי)
אם הבעיה היא כתוצאה ממתחת שריר המשמקולות, האם זה אומר שיש סכנה או שאני יכול להתמשיך להתאמן במשקולות?
האם עלי כבר ללכת להבדק או רק במידה והכאבים יחזרו?
בכול מקרה אני בדילמה אם אני יכול להמשיך להתאמן או מה שזה מסוכן מדי ועלי להפסיק להרים משקולות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אשכים
ד''ר נחום זילבר12/05/2008לא מוכרים לי כדורים הגורמים לכאבי אשכים. הנזקים בהרמת משקולות הם לא לאשכים עצמם אלא לחולשה בשרירי הבטן התחתונה. אם ברצונך לבדוק את מצב הכאבים בשיפולי הבטן או באשכים פנה לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים
NEW14/05/2008האם יש דרך לדעת את המצב בלי לגשת לבדיקה כי הבנתי שמדובר בפרוצודריה של בדיקות
האם יש חשש להמשיך להתאמן ? על אילו סימנים ואיזורים עלי לשים לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnew
ד''ר נחום זילבר15/05/2008אם יש כאבים או רגישות במפשעות או באשכים ניתן לבצע בדיקות לא חודרניות במסגרת קופ"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי קילה?
NEW17/05/2008מה לגבי קילה?
אני מתאמן במשקולות ויש לי כאבים קלים לאחרונה בצד
היתי רוצה לדעת את המיקום המדוייק שהאמור להיות בו כאב וכיצד אמורים להרגיש אותו
כדי לדעת האם יש סיכון להמשיך להתאמן או לגשת לבדיקה
שוב תודה וסורי על הטחינה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNEW
ד''ר נחום זילבר19/05/2008בקע מפשעתי יכול להופיע. לכן כתבתי בתחילה- פנה לרופא מטפל כדי שיבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)