מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגדלת פין בשיטה טבעיתאופיר15/05/2008
לד"ר זילבר שלום,
קראתי על שיטה טבעית להגדלת הפין. המדובר בשימוש בטכניקות המבוצעות באמצעות הידיים בלבד על הפין.
למעשה המדובר בתרגילים לפין שמאפשרים הרחבה והגדלה של חללי הדם שבו, דבר אשר יגביר את כמות הדם המקסימלית שהפין יוכל להחזיק ויאפשר לו להיות גדול יותר, גם באורך וגם בעובי.
רציתי לדעת, האם שמעת על שיטה זו? האם יש דברים בגו? האם למרות שהשיטה "טבעית" קיימים סיכונים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר
ד''ר נחום זילבר15/05/2008"כששמים ידיים" הגורמות לגירוי ורגישות - הפין גדל ומתמלא. כשהידיים מסולקות חולפת ה"גדילה" של הפין. או כמו שאמרה המשוררת הלאומית" "אלוהים- אנא שמור על המעט שיש לי".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלתו
כתם16/05/2008עם כל הכבוד לך דוקטור,
זכור שלא כולם הם רופאים.
ישנם גברים שחשים צורך לגדול.
ואני מצטרף לשאלתו.
מאחר ולא ענית לגוף השאלה אלא רק לעניין הפסיכולוגי.
גם אני מתעניין בהגדלה טיבעית. אוכל לחיות גם בלעדיה, אבל אעדיף לבדוק את הנושא.
ישנו מכשיר שטוענים שהוא יכול להגדיל בשיטת המתיחה הטיבעית.
כאן מדובר במתיחת כלי הדם בזמן שהאיבר רפוי במשך עשר שעות ביום למשך חצי שנה.
היצרנים אומרים שלאחר תקופה ניתן למתוח אותו בכמה ס"מ נוספים (תלוי בהתמדה). זוהי אינה פרסומת אך קוראים למוצר אנדרו פינס וניתן להשיגו רק דרך חברה אחת בארץ. לכן אני מציין את שמו.
אני שוקל לקנות אותו ורוצה חוות דעת רפואית לא משוחדת. האם זה ניראה לך אפשרי. מאחר בכל מיני תרבויות בעולם נהוגה מסורת של מתיחת איברים.
על פי ההיגיון הטיבעי ניראה שזה צריך לעבוד.
אך שאלתי היא האם במידה והוא מתארך הזיקפה תישאר כפי שהייתה או שתיפגע ותיתכן אימפוטנציה פיזיולוגית כתוצאה ממתיחת כלי הדם.
או אולי הדם פשוט יזרום יותר וימלא את התאים החדשים בזמן זיקפה.
אודה לך מאד אם תתיחס לשאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר נחום זילבר16/05/2008לפני שהצטרפת לשאלתו הייתי מציע לך לעיין בשאלות ובתשובות שניתנו בפורום זה במהלך החודשים האחרונים והיית בא על סיפוקך.
אולם, אם כבר התייחסת באופן ספציפי למכשיר מסויים או לפעילות ייחודית שנעשית, הריני להבהירך:
אין כל קשר בין מתיחת איברים באפריקה ובאסיה לבין מתיחת איבר המין.
לדעתינו- הרופאים האורולוגים- זוהי אך ורק פרסומת ואין מאחרויה שום מחקרים רפואיים רציניים.
אין לזה בסיס רפואי או כל היגיון רפואי.
אין לדעת אם בכלל קיימים נזקים כלשהם כמו שאין לדעת מה זה עושה לפין פרט לכך שמשקולת מונחת בין רגלי הגבר.
פין "קטן" שאינו על רקע בעייה הורמונלית הוא פסיכו סקסולוגית וזוהי הכתובת לטפל בנושא זה, ולא מכשורים או הגדלות והרחבות.
פין זה לא שד ולא שפתיים וכדאי להסתפק במה שיש לך ולהשתמש בו טוב כפי שתוכל.
דרך אגב, עדיין לא ראיתי נשים שהולכות עם משקולות באזור החזה לשם הגדלתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)