כאבים באיבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים באיבר המין
    שם
    01/06/2007

לאחרונה (כשלושה שבועות) אני חש בכאבים בפין, בד"כ בזמן זקפה, אבל גם כמה פעמים בלי זקפה.
    מדובר בכאבים חדים שנעלמים וחוזרים למשך מספר שניות, בכל פעם באיזור אחר.
    יותר משזה כואב, אני נוטה להלחץ מאוד, במקרה של מגע מיני אני מאבד את הזקפה מתוך לחץ.

אין תחושת צריבה או הפרעה אחרת כאשר אני מטיל שתן. כמו כן אין גושים או משהו דומה באיזור השאכים והפין.

לעומת זאת, לאחרונה גיליתי מספר נקודות כהות על שק האשכים שטרם הספיקותי לבדוק - למרות שהן הופיעו לפני הכאבים, ולא חשתי כאבים באיזור שבו הן הופיעו.
    מדובר בנקודות קטנות שנראות כמו שטפי דם קטנים, אך הן נשארות כבר מזה זמן (בלי שינוי גודל צבע או מיקום).

אני מתכוון לגשת לבדיקת רופא בהקדם, כמובן, אבל אשמח אם תוכל לתת מידע על מה יכולים להיות הגורמים, והאם יכול להיות קשר בין התופעות.

תודה רבה, מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באיבר המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב

ד''ר נחום זילבר
    03/06/2007

הנקודות האדומות בשק האשכים מקורם בנימי דם קטנים. רופא עור הוא המטפל בבעיות אלו. הכאבים שעליהם אתה מדבר יכולים לנבוע מתהליך זהומי המערב את שלפוחיות הזרע והערמונית. בדיקה רקטאלית +אולטראסאונד טראנסרקטאלי יעזרו במציאת הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באיבר המין והתנפחות

מאיה
    13/02/2011

אני נערה בת 16 הסובלת מזה ימים בכאבים חזקים באיבר המין לאחר שחבר שלי הכניס אצבעות. הכאבים לוו בחוסר יכולת תזוזה רבה, בכאבים בישיבה. הכאבים מנעו ממני להירדם בלילה ואף בבוקר ראיתי נפיחות בדגדגן. עלי להדגיש כי אני בתולה.
    אני מאוד דואגת, מה עלי לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באיבר המין והתנפחות - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    13/02/2011

פני בהקדם לרופא נשים שיבדוק האיזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו