דלקת באשך אחרי יחסי מין לא מוגנים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת באשך אחרי יחסי מין לא מוגנים
    טלי
    18/05/2008

שלום,
    אני בת 27 בעלי בן 35, שנינו בריאים. אנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום, בעיקרון כי אסור לי לקחת גלולות. לאחרונה בעלי סיפר לי, שבתחילת היחסים שלנו לפני כשנתיים וחצי, כאשר היה בינינו מגע לא מוגן (משגל נסוג), הוא סבל פעמיים מדלקת באשכים וקיבל אנטיביוטיקה. האורולוג שלו סבר, שכנראה איזשהו חיידק שהגיע ממני במהלך יחסי מין, הוא שגרם לדלקת אצלו ולכן המליץ להשתמש בקונדום. אני גם נוטה לסבול מדלכות בדרכי שתן אם מקיימים יחסים לא מוגנים (חיידק איקולי נמצא אצלי בעבר בבדיקה בשיא דלקת חריפה בדרכי שתן).

לאחרונה עשיתי בדיקות גניקולוגיות ושתן והכל נמצא תקין, חוץ מחיידק סטרפטוקוקוס שנמצא בנרתיק, אבל הגניקולוג הסביר לי שזה לא מהווה בעיה ורק בלידה יש לקבל אנטיביוטיקה.
    אנחנו רוצים להיכנס להריון ולשם כך נפטרים מהקונדום. בעלי מודאג, שהדלקת באשכים יכולה לחזור שוב.

האם אתה יכול להסביר למה הוא מקבל את הדלקות האלה? האם זה באמת ממני? הרי כאשר קיימנו יחסים לא הייתה לי שום דלקת ושום זיהום. גם עכשיו שנינו בריאים ללא דלקות וזיהומים (חוץ מסטרפטוקוקוס וגינלי אצלי), האם יש חשש לזיהום אצלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלי

ד''ר נחום זילבר
    25/05/2008

מגע לא מוגן יכול לגרום לדלקת.
    משגל נסוג- גורם אולי לכאבי אשכים אם אין פורקן אבל לא לדלקת.
    איני מניח שיהיה לו דלקת באשכים אם תקיימו מגע מיני ללא קונדום בתקופה הקרובה. אין לבעלך סיבה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו