פרמיקסון יכולה לגרום לאימפוטנציה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פרמיקסון יכולה לגרום לאימפוטנציה?
    דני
    19/11/2017

שלום דוקטור אני דני , גיל 30 , לפני כ5 שנים השתמשתי בכל מיני אנטי אנדרוגניםלנשירת שיער כגון פרופסיה תקופה כן תקופה לא ,( בערך 8 חודשים) ,דקל ננסי תקופה קצרה (עשה זקפות ושתן טוב) ולאחר מכן ניסיתי תכשיר טופיקלי מחול בלי אישורים בשם ru58841 אשר מיד לאחר שימוש בו חוויתי התכווצות איבר המין אי סימטריות במחילות הפין ואובחן שבר ראוי לציין שזקפות לא נפגעו ונשארו במלואן והפרעות במתן שתן , היום לאחר חמש שנים רוב התופעות חלפו מלבד הפרעות במתן שתן והתכווצות מידי פעם ניגשתי לפני כשבועיים לאורולוג שנתן לי פרמיקסון (דקל ננסי)לבעיות השתן לקחתי כדור בלילה ושתיים בבוקר (320) ומיד הרגשתי כאב בפין בפרט באוננות ובעת שתן יחד עם זרע והפסקתי מיד את הטיפול אבל מאז אין לי זקפות בהתחלה היו רכות וכרגע למעט זיקפת לילה אחת אין כלום יש מלא עור על האיבר כרגע לאחר שבועיים ניסיתי לאונן וגמרתי כשהאיבר 5 סנטים ואורכו המלא של האיבר שלי ברגיל הוא 18 בערך שאלתי אלייך היא כזאת האם זה הפיך ? או שפרמיקסון יכולה להפוך אותך לאימפוטנט לאחר שימוש של יומיים אשמח לתשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקל ננסי

ד''ר יוסף שמואלי
    01/01/2018

שלום דני
    פגיעה באונות מופיעה בשכיחות נמוכה בתרופה זו, הוא חוסם
    תוצר לוואי של הטסטוסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו