שבר באיבר המין הגברי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שבר באיבר המין הגברי
    מבוהל
    21/05/2008

ד"ר שלום
    בעת קיום יחסי מין עם זוגתי, בנסיון לחדור, נשמע קליק די חזק מאיבר מיני וכנראה קיפול (או כך לפחות זה נשמע והרגיש) בנסיון להחדרה לאחר מכן הרגשתי מעין קליקים אך שוב אינני יודע מה טיבם והאם היו כי בת זוגי לא היתה מגורה מספיק או שאכן היו מאיבר מיני.

כמה שעות אחרי, לא סבלתי מכאבים כלל וגם בעת האירוע לא היה כאב מיוחד, אין נפיחות באיבר אם כי יש מעין פס כחול דק שנראה כמו שטף דם או נימים במרכז האיבר שנמשך על חצי מההיקף, יתכן והיה שם גם קודם.
    אני מגיע לזיקפה מלאה ומטיל שתן ללא בעיה אם כי בעת זיקפה, לחיצה לא חזקה בקצה הפין כלפי הבסיס גורמת לתחושת אי נוחות באזור של הקיפול כביכול, מאז עברו 5 ימים בהם לא קיימתי יחסים.

הייתי אצל אורולוג,
    האורולוג בדק, ושלח אותי למיון עם המלצה ל US, במיון נבדקתי ע"י כירורג ואורולוג שהחליטו שאין צורך ב ULTRA SOUND שהיה מרגיע אותי סופית שהכל תקין...

האם כדאי בכ"ז להתעקש היות וגורם הזמן נראה מכריע במקרה זה, או שבדיקה כללית כזו מספיקה?

תודה
    המבוהל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר באיבר המין הגברי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוהל

ד''ר נחום זילבר
    25/05/2008

רניכאה שזו הייתה בהלת שווא כמו שחשבו רופאי המיון. אם אין סימנים של שטף דם בפין או כאבים בזקפה אין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו