מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "קליק" מאיבר המין בזמן יחסיםארז26/01/2018
שלום רב,
לפני כיומיים תוך כדי יחסי מין, הרגשתי קליק באיבר המין.
לא היתה נפיחות, לא טיפות דם ובטח לא כתם של שטף דם. כמו כן לא הרגשתי כאב עז בעת הקליק. גם תסמין של נטיית איבר המין- אין לי יכולת לדעת כי לפני כן האיבר סטה מעט. ישנה קצת רגישות של המקום, שהמשיך למחרת- דהיינו הרגשתי את האזור אבל לאו דווקא הייתי קורא לזה כאב עז.
האם מדובר בשבר פין?
ניסיתי לבדוק את תקינות האיבר על ידי שתן ואננות. הכל תקין אבל אני מרגיש שחוזק האונות שלי ירדה, האיבר פחות איתן. האם מדובר במשהו שיש צורך בדיקה בו או שזה רגישות יתר שצריכה לחלוף או בכלל פסיכולוגי? אשמח למענה חזרה.
בתודה ענקית מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קליק
ד''ר יוסף שמואלי27/01/2018שלום ארז
"שבר" הפין מתאפיין כפי שכנראה ביררת , בשטף דם משמעותי בתת העור וכאב חזק מאד , כמו כן, בהרבה מקרים, חוסר זקפה .
קשה לי להאמין כי נגרם נזק משמעותי ללא כל תסמינים.
אני מעריך כי האירוע השפיע עליך ואולי זו הסיבה להבדל הקטן בנוקשות הזקפה.
כמובן שניתן לבדוק את הדברים בסונר של הפין ובבדיקת זרימות דם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה ל "קליק" בפין
ארז27/01/2018בדבריך " השפיע עליך", הכוונה הינה באופן פסיכולוגי? והאם שווה לבדוק דבר זה אצל רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re
ד''ר יוסף שמואלי28/01/2018אם ההפרעה איננה משמעותית, אולי כדאי להמתין שתשתפר.
קיימות בדיקות אוביקטיביות לבירור הפרעה בזקפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)