טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב הבן שלי בן שנה ותשעה ח' ומאז שנולד האשכים שלו ניידים כש חם הם יורדים וכשאני מחליפה לן אז הם עולים בחזרה בזמן האחרון רק מצד אחד אני רואה שהאשך יורד צד ימני ואת השמאלי אני לא רואה ניסית לגעת ולבדוק והיה נראה לי שבצד הימין (האשך הירוד) שיש שני אשכים בצד אחד האם יתכן מצב כזה או שאני טעיתי ואם כן מה עושים? בנוסף מה עושים כש כל הזמן הם עולים ויורדים ומתי הם קבוע יהיו למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אשכים מוביליים - תופעה מאוד מוכרת אצל תינוקות. נסי לראות האם בזמן שהייתו באמבטיה חמה שני האשכים ממלאים את שק האשכים ואז אין צורך בכל טיפול. אם בכל זאת את מתלבטת פני לרופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד