מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי נוחות ולחץ על שק האשכיםיוסף בדוי11/03/2018
היי
יש לי כבר במשך שנתיים הרגשה כאילו העור של שק האשכים שלי התארך. זאת לפחות התחושה. כל פעם שאני מתיישב, נתפס לי העור של שק האשכים לפחות זו התחושה. אז כל פעם גם כשקר וגם כשחם אני צריך לגרבץ ולהרים את השק וזה כאילו מסתדר אבל מאוד מהר אפילו אם אני טיפה משנה תנוחה, ישר יש לי תחושה שנתפס העור ואז אני צריך שוב לגרבץ. זה מאוד מאוד לא נוח בעבודה ובמקומות ציבוריים. וגם בכלל המצב הזה הפך אותי לאדם שלא נוח לו לשבת. תכלס אני לא יכול לשבת במנוחה כי מאה אחוז מהזמן שאני יושב יש לי לחץ על שק האשכים. אני פשוט מותש מזה. האם יש איזה טיפול לדבר הזה??????? בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי נוחות
ד''ר יוסף שמואלי11/03/2018שלום לך
דופן שק האשכים כולל גם סיבי שריר, במשך הזמן, הדופן יכול
לעבור הרפיה ולהראות תלוי יותר, אין בזה תופעה חולנית ואין צורך לטפל בכך.
בנוסף, ממליץ לעבור בדיקה גופנית אצל אורולוג לשלול המצאות נוזלים בשק [ hydrocele ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסף23
יוסף בדוי115/03/2018ד"ר שמואלי,
אני מודה לך על התשובה, אבל אתה ענית לי בקיצור שכנראה שזה לא פתולוגי. אני לא מדבר פה על הצד הפתולוגי. אני מדבר על הפרעה תמידית ובלתי פוסקת במאה אחוז מהזמן שבו אני יושב. האם יש דרך לעזור בנושא הזה ואם כן מהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)