אי נוחות ולחץ על שק האשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אי נוחות ולחץ על שק האשכים
    יוסף בדוי
    11/03/2018

היי
    יש לי כבר במשך שנתיים הרגשה כאילו העור של שק האשכים שלי התארך. זאת לפחות התחושה. כל פעם שאני מתיישב, נתפס לי העור של שק האשכים לפחות זו התחושה. אז כל פעם גם כשקר וגם כשחם אני צריך לגרבץ ולהרים את השק וזה כאילו מסתדר אבל מאוד מהר אפילו אם אני טיפה משנה תנוחה, ישר יש לי תחושה שנתפס העור ואז אני צריך שוב לגרבץ. זה מאוד מאוד לא נוח בעבודה ובמקומות ציבוריים. וגם בכלל המצב הזה הפך אותי לאדם שלא נוח לו לשבת. תכלס אני לא יכול לשבת במנוחה כי מאה אחוז מהזמן שאני יושב יש לי לחץ על שק האשכים. אני פשוט מותש מזה. האם יש איזה טיפול לדבר הזה??????? בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי נוחות

ד''ר יוסף שמואלי
    11/03/2018

שלום לך
    דופן שק האשכים כולל גם סיבי שריר, במשך הזמן, הדופן יכול
    לעבור הרפיה ולהראות תלוי יותר, אין בזה תופעה חולנית ואין צורך לטפל בכך.
    בנוסף, ממליץ לעבור בדיקה גופנית אצל אורולוג לשלול המצאות נוזלים בשק [ hydrocele ]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסף23

יוסף בדוי1
    15/03/2018

ד"ר שמואלי,
    אני מודה לך על התשובה, אבל אתה ענית לי בקיצור שכנראה שזה לא פתולוגי. אני לא מדבר פה על הצד הפתולוגי. אני מדבר על הפרעה תמידית ובלתי פוסקת במאה אחוז מהזמן שבו אני יושב. האם יש דרך לעזור בנושא הזה ואם כן מהי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו