מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטמיגה ועוד כמה דבריםירין21/03/2018
שלום רב
שמחה שגיליתי את הפורום
אני בחורה בת 30 שהייתה לי דלקת בשתן בעיקבות אי קולי לפני 3-4חודשים שטופלה ועברה. וזו לאחר שבדקתי מס' תרביות.
אך לאחר הדלקת שבוע לאחר מכן התחילו סימני תכיפות. עשיתי כל מיני בדיקות וגם u.s והכל תקין. הרופא נתן בתחילה ספזמקס לקחתי שבועיים ללא כל שיפור. חזרתי אליו והוא אמר אם אני רוצה משהו חזק יותר או לחכות קצת?לא יכולתי לחכות כי זה ממש חירפן. אז נתן טוביאז. כדור זה עשה לי קושי ממש במתן שתן שהייתי צריכה ללחוץ. אז נתן לי וסיקר שעשה אותו תופעה.
אמר לי אין ברירה אלא לקחת כדור יקר בטמיגה.
גם פיזיו רצפת אגן עשיתי למרות ששם אמרו שהרצפת אגן בסדר ולא חלשה. וקצת השריר שלפוחית היה מכווץ. היה לי קצת שיפור מהפיזיו. אך עדיין זה מציק לי.
אשמח ל2תשובות:1. ממה לדעתך התסמינים נגרמו(אף פעם לא סבלתי מדלקות)ואני ללא לידות
2 . האים הבטמיגה גורמת ללחץ דם?ופגיעה בכליות וכבד?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות
ד''ר יוסף שמואלי23/03/2018שלום לך ירין
דלקת בדרכי השתן, יכולה לגרום לתופעות של גירוי רב במתן השתן, עד איבוד שתן.
אינני בטוח שהמקרה שלך טיפוסי לזה. אם חזרת על תרביות שתן וכולן סטריליות בחודשים האחרונים, פני אורולוג שהוא נאורואורולוג, עלייך כנראה לעבור בדיקה אורודינמית לאבחון מדויק יותר ובהתאם, טיפול ספציפי ולא ניסיונות בכדורים שונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך גם בבדיקה זו
ירין23/03/2018מה יכולות להיות כביכול התוצאות?גם נותנים כדורים מסוג זה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re
ד''ר יוסף שמואלי25/03/2018יכולה להיות גם אבחנה אחרת, ובהתאם לאבחנה, יינתן טיפול ספציפי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי שאני חופרת
מב25/03/2018אך אילו ממצים ותשובות הבדיקה יכולה לתת ולהראות בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)