מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי ואי נוחות שלא עובר כבר שנתייםארז05/05/2018
שלום דר הסבל שלי שלאחר דלקת בדרכי השתן מלפני שנתיים שהתחיל לי כאב עצום בקצה הפין וגירוים אין סופים ונשאר אי נוחות גירוים ולפעמים כאב קל אבל בעיקר אי נוחות תמידית לאחר אין ספור אורלוגים ורופאי עור לכולם אותו תשובה שלא יודעים מה יש לי פעם דלקת בערמונית ופעם לא . לאחרונה פניתי לרופא משפחה ואמרתי לו שכבר לא יכול עם הסבל הזה והוא אמר בו ננסה בדיקת הרפס וזה מה שיצא האם אומר משהו לגבי התסמינים שלי Herpes IgG Type 1
POSITIVE והסוג השני יצא שליל
עשיתי את כול הבדיקות שנותנים בקופה למחלות מין והכול תקין.
האם לדעתך שיכול להיות לי הרפס פנימי שלא רואים אותו מבחוץ וזה גורם לי לתסמינים כי על האבר אין שום דבר
או משה אחר שאת מציא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי נוחות
ד''ר יוסף שמואלי07/05/2018שלום ארז
לא מקובל הרפס פנימי
צריך לשלול זיהום בדרכי השתן והזרע.
ממליץ, להתייעץ עם רופא מומחה לזיהומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שלא עובר כבר שנתיים
ארז08/05/2018שלום דר הבדיקות של השתן וזרע תקינים פניתי לרופא משפחה ובקשתי הפניה לרופא למחלות זיהומיות והוא אמר שאין צורך אין. משהו זיהומי
מה עלי לעשות רופא זיהומי לא יקבל אותי ללא הפניה מרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)