גירוי ואי נוחות שלא עובר כבר שנתיים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גירוי ואי נוחות שלא עובר כבר שנתיים
    ארז
    05/05/2018

שלום דר הסבל שלי שלאחר דלקת בדרכי השתן מלפני שנתיים שהתחיל לי כאב עצום בקצה הפין וגירוים אין סופים ונשאר אי נוחות גירוים ולפעמים כאב קל אבל בעיקר אי נוחות תמידית לאחר אין ספור אורלוגים ורופאי עור לכולם אותו תשובה שלא יודעים מה יש לי פעם דלקת בערמונית ופעם לא . לאחרונה פניתי לרופא משפחה ואמרתי לו שכבר לא יכול עם הסבל הזה והוא אמר בו ננסה בדיקת הרפס וזה מה שיצא האם אומר משהו לגבי התסמינים שלי Herpes IgG Type 1
    POSITIVE והסוג השני יצא שליל
    עשיתי את כול הבדיקות שנותנים בקופה למחלות מין והכול תקין.
    האם לדעתך שיכול להיות לי הרפס פנימי שלא רואים אותו מבחוץ וזה גורם לי לתסמינים כי על האבר אין שום דבר
    או משה אחר שאת מציא
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי נוחות

ד''ר יוסף שמואלי
    07/05/2018

שלום ארז
    לא מקובל הרפס פנימי
    צריך לשלול זיהום בדרכי השתן והזרע.
    ממליץ, להתייעץ עם רופא מומחה לזיהומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי שלא עובר כבר שנתיים

ארז
    08/05/2018

שלום דר הבדיקות של השתן וזרע תקינים פניתי לרופא משפחה ובקשתי הפניה לרופא למחלות זיהומיות והוא אמר שאין צורך אין. משהו זיהומי
    מה עלי לעשות רופא זיהומי לא יקבל אותי ללא הפניה מרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו