תחושה לא נעימה בשלפוחית השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תחושה לא נעימה בשלפוחית השתן
    רינת
    23/05/2018

הי ד"ר,
    לפני חודש קיימתי יחסי מין ולאחר שבוע הופיעה דלקת בשלפוחית. ביצעתי תרבית ויצא E-COLI. קיבלתי מונרול שקית אחת והמשכתי להרגיש גרוע. הלכתי לרופאה עם תלונות במשך 3 שבועות ותרבית יצאו שליליות היא אמרה "מתח נפשי" ונורא נורא סבלתי. ביצעתי בדיקה גניקולוגית שיצאה תקינה והלכתי לאורולוג. הוא נתן לי אומפלודקס ל-10 ימים. כעט אני ביום ה-8 ויש איזשהו שיפור אבל השתנה תכופה, תחושה לא נעימה וכאבים בבטן תחתונה - התכווציות שבאות והולכות לאורך כל היום. בבדיקה הראשונית שנעשתה לא נבדקה עמידות החיידק לאנטי' זו. אני סובלת ולא טוב לי. אני כל הזמן מחזיקה את השלפוחית ואני מרגישה לא נוח. אני בת 35. אחרי הריון אחד לפני 7.5 שנים. מעולם לא הייתה לי בעיה של דלקת בשלפוחית. מה דעתך?
    תודה רבה.
    נ.ב יש לציין שלפני מספר חודשים יצא לי PAP לא תקין עם CIN1 ולאחר קולפוסקופיה נצפתה דלקת ונלקחה תרבית. יצא E-COLI וקיבלתי אנטי' ותרבית חזרה תקינה לאחר טיפול. האם יכול להיות קשר בין הדברים?
    תודה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שSTD תקין. תודה.

רינת
    23/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קולי

ד''ר יוסף שמואלי
    11/06/2018

שלום רינת
    יש קשר ישיר בין חיידקי המעיים ודלקת בדרכי השתן, ואי קולי הינו אחד מהם.
    פעמים רבות, גם לאחר שהחיידק נעלם מהשתן, השלפוחית נשארת מאד מגורה ורגישה לתקופה ממושכת
    מומלץ לחזור על תרביות שתן מספר פעמים ואם הן סטריליות , להמתין שההפרעה תיסוג.
    אם הכאבים נמשכים, יש לחזור לאורולוג
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו