מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות אשכים - ריח רע וחוםצח01/06/2018
שלום רב !
לפני כ4 חודש קיימתי יחסי מין שאחריהם התחלתי להריח באשכים ריח לא נעים, אבל מאוד חלש. לאחר כחודשיים באחד הימים שמתי לב לחום בשק האשכים וריח הרע שהתגבר ולמחרת כבר הרגשתי כאבים חזקים באשך השמאלי, במיוחד בזמן ההשתנה. מאותו יום נעלמה זקפת בוקר ולפני זה הייתי קם כל בוקר עם זקפה. כעבור יומיים הכאב נעלם. עשיתי בדיקות דם כי צפיתי למחלת מין אבל הכל היה תקין:
Urine Culture
GO Urine (PCR)
Mycoplasma genitalium
Ureaplasma urealyticum
Trichomonas Swab, PCR
Chlamydia Trachomatis DNA
הכל שלילי.
אין סימנים חיצונים או הפרשות
עשיתי US אשכים - הכל תקין.
דיברתי עם אורולוג - מבחינתו הכל בסדר
דיברתי עם רופא עור ומין - ואכן אין סימפטום חיצוני באשכים או מסביב.
כאמור הכאב באשך השמאל נעלם, ואני מרגיש פעם ב...הרגשה עמומה באשך השמאלי רק כאשר יש לי פיפי רציני. החום באשכים נותר יחד עם הריח הרע המוגבר וכידוע לי חום אשכים לא מבשר טובות מבחינת אשכים ופריון. לכן אני שואל אותכם איזה בדיקות אתם ממליצים לעבור ? אולי בבדיקות דם לא בדקו בקטריות נוספות שקיימות, כי כבר נתקלתי במקרים שנשמטו בדיקות מסוימות כי עשו העתק הדבק מבדיקות אחרונות. אולי ספירת זרע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריח
ד''ר יוסף שמואלי11/06/2018שלום לך צח
הריח איננו קשור לדלקת אשכים , מדובר בבעיה חיצונית בעור, פטריה? זיעה או זיהום של העור.
אם עברת בירור מלא של האשכים והכל היה תקין כולל סונר, כנראה שאין ממצא קליני משמעותי. קיימים כאבים באשכים ממקור לא חד משמעי והם חולפים ספונטנית.
אם הבעיה נמשכת, פנה שוב לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)