מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרע דרגה 1 בצינור שופכהיוסף16/06/2018
שלום רב אני בן 33
לאחר חבלת מפשת רקטום זוהה קרע דרגה 1 בצינור שופכה והוחלט על החדרת קטטר למשך שבוע וחצי
בגלל עיכוב שנבע מדחייה של זימון לבי"ח ע"י המרפאה שלי נשארתי עם הקטטר זמן ארוך יותר מהמצופה
תוך שאני מתלונן הן בבית החולים והן במרפאת האם
על כאבים בלתי פוסקים בשופכה ודליפות שתן מרובות המלוות בתחושות לחץ חזק מאוד של מתן שתן וכאבי תופת כמו כן עצירות חריפה כנראה בשל נטילת משככי כאבים וכדורי שינה ועוד כמה תופעות לוואי כואבות עקב כל ההליך עצמו והבחנתי במשקעים בשתן שלפי דעתי גורמים לסתימה רנדומלית בקטטר וחושש מדלקת
לאחר שהפנתי את תלונותיי לבי"ח ולרופאים במרפאה נאמר לי כי זהו מצב תקין ואין מה לעשות מעבר לכך
עוד אוסיף בבית החולים בשלב החדרת הקטטר נאמר שההליך
יהיה בתחושת "אי נעימות קלה" בלשון המעטה שכן עוצמת כאב משתנה מאדם לאדם בייחוד נוכח החרדה שמגבירה את הכאבים
עקב הדליפות והלחץ הפתאומי החזק אינני מצליח להרדם או לחילופין נרדם שעתיים שלוש ומתעורר מהתחושות האיומות
נוצר מצב שבו אני מפחד "להתפנות" וחרד מאוד מהמשך טיפול שכולל ציסטוסקופיה וציסטואורתרוסקופיה עם ביופסיה
אשמח לדעת מה ניתן לעשות האם ישנה בדיקה לא פולשנית או בהרדמה
משככי הכאבים אינם עוזרים ואני מושפע נפשית לרעה מכל המצב
ואני ממש לא יכול לשאת את המחשבה של הבדיקה הפולשנית
תודה מראש והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרע בשופכה
ד''ר יוסף שמואלי25/06/2018שלום לך יוסף
חייבים לעבור את הבדיקות האלה, הן לא שונות וקשות יותר ממה שכבר עברת.
לטובתך, עבור את הבדיקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)