טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר , לאחרונה הנני חווה כאבים הולכים וחוזרים במהלך היום באשכים . -יש לי בת זוג חדשה ואנו מקיימים יחסי מין מידיי יום מוגנים לחלוטין עם קונדום כל סוגי המין , אנו עושים בדיקות בקרוב של מחלות מין כדי להיות בטוחים לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה .-
אני כבר שבוע לא נמצא בקשר עם בת זוגתי בעקבות נסיעה , ואינני מקיים יחסי מין גם לא אוננות .
הכאבים מתחזקים בפעם לפעם ואני חושש .
-אין הפרשות -יש דחיפות במתן השתן לאחרונה בעיקר בערב ובמהלך הלילה -לא קיבלתי מכה באיזור
בברכה,
ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערן שלום לך כאבים באשכים יכולים להיגרם ע"י סיבות רבות , ביניהן , אי קיום יחסים תקופה מסויימת או קיום יתר, זיהומים, ואף סיבות שאינן ברורות לחלוטין. המלצתי, היבדק ע"י אורולוג, לשלול סיבות חשודות ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד