מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים עזים באשכיםרועי27/05/2008
היי דוקטור,
אני בן 21, לפני כשבוע החל לי כאב באשך ימין שהקרין לבטן התחתונה בצד ימין, פניתי לרופאה שהפנתה אותי למיון בשביל שיעשו לי אולטראסאונד מיידי, אורולוג וגם כירורוג בדקו אותי פיזית ואמרו שהם לא רואים שום דבר חריג שמצריך אולטראסאונד מיידי ושאני אחזור לרופאת משפחה שתפנה אותי לאולטראסאונד במכון מאר, חזרתי אליה והיא הפנתה אותי, אבל התור הכי מוקדם זה רק ביום ראשון, בכל אופן, הכאבים התחזקו עד מאוד, מתישים אותי פיזית, הם עברו גם לאשך השמאלי ובכלל בכל איזור האשכים יש רגישות וכאבים עזים, האשכים זזים ללא הפסקה, משהו שלא היה לי לפני שבוע... יש לך איזו דעה מה זה יכול להיות?, לבינתיים זה כואב לי מאוד ואני לא מטופל, האולטראסאונד יגיע רק בעוד כמה ימים, מה אתה ממליץ לעשות? והאם אפשר להגיע אליך באופן פרטי באופן מיידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
ד''ר נחום זילבר28/05/2008אם הכאבים ממשיכים פנה בשנית לחדר מיון עם מכתב הפניה נוסף של הרופאה.
אם יש כאב עז באשך, יש לאבחן את הגורמים לו.
לא מוכר לי מושג "אשכים זזים ללא הפסקה".
אין צורך לבוא אלי באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)