בדיקות דם ושתן PSA

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם ושתן PSA
    אריק
    11/07/2018

בעקבות רמה גבוהה שלpsaקיבלתי אנטיביוטיקה והייתה ירידה ל 5.5 ממוצע של מספר בדיקות והאחרון 5.59 אני מאוד מודאג בבדיקה רקוטו עם כפפות הפרוסטטה לדברי הרופא הוא חש שהכל תקין ואם אני מודאג אפשר לעשות ביאופסייה ואני צריך להחליט ואני חרד מהתוצאות ואם מומלץ על בדיקה של דם יותר משוכללת כפי שיש פירסומים האחרונים ששולחים לארצות הבריתאו אודה לדר לכל עצה מבורכת ברשותך ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם ושתן PSA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות

ד''ר יוסף שמואלי
    18/07/2018

שלום אריק
    עדיין הבדיקה מעט מעל הנורמה, ניתן להוסיף בדיקת free psa, אולם צריך לחשוב על ביופסיות ערמונית לשלילת ממצא חשוד לגידול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם ושתן PSA

אריק
    24/07/2018

שלום לך דר ותודה רבה לך
    כאשר חזרתי לאורולוג לני התשובה שראיתי כאן
    העקבות הממצא של PSEגם הציע לי לשקט הנפשי לעשות ביואפסיה אך אני לא שקט אשתי המנוחה נפטרה ממחלת הסרטן לאחר יסורים מטורפים וכל המשפחה התרסקה כאשר בני הקטן הייה בן 8 היום בן 15 ואיני רוצה שהם יחוו שוב את כל הצונאי כאשר אני עברתי שני התקפי לב הם החייאה וסגרתי עסק מבעיות הנפשיות והרפואויות וכאשר הסברתי לרופא שלי את כל ההתלבטויות הוא הציע לי לקחת כדורים טבעים רצוף עד לבדיקה הבאה ולעשות אולטרה סאונד לשאלתי אם יש בדיקת דם מקיפה יותר או יותר ממוקדת וכפי שפורסם בפיסבוק ששולחים לארצות הברית מאוד יקרה כמעט3000 שח הרןפא אמר שלא ורק הבדיקה שלpse הרגילה ואעשה בעוד חודשיים וכעת ראיתי שהבדיקה שציינת ד"ר FREE PSE ועכשיו איך אבקש את הדיקה אפשר אצל רופא משפחה או לבקש שוב מהאורולוג וכידוע לך יתכן שאקבל תגובה שלילי
    וכן קיבלתחי כדורים permixon למשך שלושה חןדשים פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו