מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות דם ושתן PSAאריק11/07/2018
בעקבות רמה גבוהה שלpsaקיבלתי אנטיביוטיקה והייתה ירידה ל 5.5 ממוצע של מספר בדיקות והאחרון 5.59 אני מאוד מודאג בבדיקה רקוטו עם כפפות הפרוסטטה לדברי הרופא הוא חש שהכל תקין ואם אני מודאג אפשר לעשות ביאופסייה ואני צריך להחליט ואני חרד מהתוצאות ואם מומלץ על בדיקה של דם יותר משוכללת כפי שיש פירסומים האחרונים ששולחים לארצות הבריתאו אודה לדר לכל עצה מבורכת ברשותך ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות
ד''ר יוסף שמואלי18/07/2018שלום אריק
עדיין הבדיקה מעט מעל הנורמה, ניתן להוסיף בדיקת free psa, אולם צריך לחשוב על ביופסיות ערמונית לשלילת ממצא חשוד לגידול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם ושתן PSA
אריק24/07/2018שלום לך דר ותודה רבה לך
כאשר חזרתי לאורולוג לני התשובה שראיתי כאן
העקבות הממצא של PSEגם הציע לי לשקט הנפשי לעשות ביואפסיה אך אני לא שקט אשתי המנוחה נפטרה ממחלת הסרטן לאחר יסורים מטורפים וכל המשפחה התרסקה כאשר בני הקטן הייה בן 8 היום בן 15 ואיני רוצה שהם יחוו שוב את כל הצונאי כאשר אני עברתי שני התקפי לב הם החייאה וסגרתי עסק מבעיות הנפשיות והרפואויות וכאשר הסברתי לרופא שלי את כל ההתלבטויות הוא הציע לי לקחת כדורים טבעים רצוף עד לבדיקה הבאה ולעשות אולטרה סאונד לשאלתי אם יש בדיקת דם מקיפה יותר או יותר ממוקדת וכפי שפורסם בפיסבוק ששולחים לארצות הברית מאוד יקרה כמעט3000 שח הרןפא אמר שלא ורק הבדיקה שלpse הרגילה ואעשה בעוד חודשיים וכעת ראיתי שהבדיקה שציינת ד"ר FREE PSE ועכשיו איך אבקש את הדיקה אפשר אצל רופא משפחה או לבקש שוב מהאורולוג וכידוע לך יתכן שאקבל תגובה שלילי
וכן קיבלתחי כדורים permixon למשך שלושה חןדשים פעמיים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)