טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. בבדיקת אולטראסנד כליות הכליות במימדים ובמנח תקינים. היחס בין הקליפה והסינוס שמור. הכליה הימנית בקוטר אורכי 10.5 ס"מ הודגמה אבן בקוטר של 0.3 בקוטב התחתון של הכליה. אגן אקסטרה ראנלי. הכליה השמאלית בקוטר אורכי 9.9 ס"מ הודגמה אנגיומיוליפומה בקוטר של 0.7 ס"מ בכליה. אין עדות להידרונפרוזיס או להסתיידות פתולוגית. כיס השתן הודגם היטב וגבולותיו סדירים. כיס השתן התרוקן היטב, ללא שאריות שתן.
רוצה לציין שיש לי אי נוחות בצד ימין מותן.
רופא אורולוג שלח אותי לסיטי. חוששת מקרינה אם זה לא הכרחי. רציתי לשאול מה אני אמורה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך דורית אני ממליץ לעבור בדיקת סי טי כי היא הכי אמינה במקרי אבנים. נמצא אצלך אבן מאד קטנה בכליה הימנית בחלק הכליה שקשה לרסק ולפנות את האבן. אני לא בטוח שחייבים לטפל באבן זעירה שאיננה גורמת להפרעות. את חייבת לאחר הסי טי להתייעץ במרפאת אבנים של אורולוגיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד