בעיות בתפקוד המיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד המיני
    .
    27/05/2008

שלום אני בן 20 ולפני שנתיים התחילה לי בעיה של קושי בלגמור. המצב שלי החמיר מאז והיום גם אני לא מצליח להגיד לזקפה. בנוסף גם יש לי ליבידו ירוד מאוד, חוסר חשק מיני, ובפעמים שהייתי גומר לא היה יוצא לי שפריץ של זרע אלא ממש מעט בעדינות. הייתי אצל אורולוג והוא אמר לי שכל מה שהוא יכול לתת לי זה ויאגרה או סיאלס. אני ממש מתוסכל מזה כי לפי מה שידוע לי זה לא פותר את הבעיה של קושי לגמור וליבידו ירוד... האם אין משהו אחר שניתן לעשות?
    בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל מהחייםםם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד המיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל

ד''ר נחום זילבר
    28/05/2008

הייתי ממליץ לך לפני שתתחיל בתרופות או בטיפול כלשהו, לבצע בירור הכולל: בדיקות הורמונים בדם.
    לפי התשובות הרופא יפנה אותך לבדיקת RIGISCAN הבודקת זקפות לילה ובהמשך אולי אף יעוץ סקסולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכל להגיד לי מה לאמר לרופא?

.
    29/05/2008

מה להגיד לו שאני רוצה כדי לטפל בבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל

ד''ר נחום זילבר
    30/05/2008

תגיד לו אתה מעוניין לברר את כל בעיית החשק והאין אונות ממנה אתה סובל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו