מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה באשך שמאל דרגה 2 ותוצאות בדיקת זרעיניב23/08/2018
הייתי אצל אורולוג ואמר לי שיש לי וריקוצלה דרגה 2 באשך שמאל.
הוא אמר לי לעשות בדיקת זרע ואחרי הבדיקה אם היא תצא שלילית לחזור אליו ואם חיובי לא צריך.
עשיתי את הבדיקה והעליתי לפה את התוצאות.
לפני שקבעתי אליו שוב הלכתי לרופא שלי כדי שייראה את התוצאות והוא אמר לי שהתוצאות לא טובות ומשש הלחיץ אותי באיך שאמר כאילו מסתיר איזה משהו..
וכדי לי לקבוע לאורולוג או לעשות בדיקה חוזרת.
קבעתי תור מהרגע להרגע לאורולוג שוב כדי שיגיד לי מה לא טוב בתוצאות.
הוא בדק אותי שוב הסתכל על התוצאות ואמר לי לעשות שוב בדיקת זרע.
הוא הוסיף ואמר שאם שוב זה ייצא שלילי מה שיכול מאד להיות אז נצטרך לעשות ניתוח וריקוצלה.
השאלות שלי הם אם יש לי ממה לפחד לגבי הניתוח?מה זה אומר ואם זה מסוכן..(להביא ילדים בעתיד או משהו כי הרופא הראשון ממש הלחיץ אותי).
העליתי את התוצאות אשמח לתשובה אני די בלחץ עד שאעשה שוב בדיקת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ןאריקוצל
ד''ר יוסף שמואלי23/08/2018שלום רב
הבדיקה לא כל כך גרועה אך היא מעט מתחת לנורמה. אכן מומלץ לחזור על בדיקת זרע לפחות עוד פעם. תיקון הואריקוצל יכול לשפר בערך ל 60 עד 79 אחוז מהנותחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה באשך שמאל
יניב23/08/2018תודה רבה הצלחת להרגיע אותי קצת..
אחרי הניתוח יישאר סימן שמרגישים אותו אם כן איפה בדיוק?
אחרי הניתוח יהיה לי קשה להביא ילדים או בטיפולים והפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re
ד''ר יוסף שמואלי24/08/2018שוב שלום לך
הצלקת איננה משמעותית. אתה חייב לשבת עם האורולוג ולקבל תשובות ממצות על כל השאלות.
כל טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)