UTI- לא חולף אחרי טיפול אגרסיבי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום
 
  • UTI- לא חולף אחרי טיפול אגרסיבי
    יהודית
    01/06/2008

    שלום,
    אני בת 27 וסבלתי בעברי ממס' דלקות בדרכי השתן אך לפני כשבועיים וחצי החלה דלקת מאוד חריפה אשר היתה חמורה בהרבה יותר מהפעמים הקודמות מלוות בהקרנות לאיזור הגב. התחלתי טיפול בזינט 500 מ"ג אז הופסק לאחר יומיים וחצי בשל הוראה של רופא- תרבית יצאה שלילית ו"לא היו מדדים נוספים לדלקת" לפי בדיקת שתן רגילה.
    לאחר כיומיים היתה החמרה נוספת ואורולוג נתן לי לקחת אוגמנטין - כדורים של 1 גרם פעמיים ביום וגנטמיצין בזריקות לשריר של 80 מ"ג כל 12 שעות למשך 7 ימים ( טיפול יחד של 2 האנטיביוטיקות). לאחר כ3 ימים החלה הטבה אך הסימפטומים חזרו שוב לאחר יומיים נוספית עם צריבה ותקיפות במתן שתן כאבים ( פחות חמורים ממה שהיו בהתחלה) אותו אורולוג רשם לי ciprinol ואמר לי לקחת את ז גם לעוד 10 ימים עוד לפני שהסיפטומים חזרו או לחכות 7 ימים ולעשות את התרבית שוב. כעת אני כבר שוב ממש סובלת מהמצב והשאלה שלי האם לחכות לבצע תרבית נוספת ( עדיין חלפו רק 5 ימים מאז הוספקו האנטיביוטיקות) או להתחיל לקת את האנטיביוטיקה ciprinol? בזמן נטילת התרופות היתי חלושה מאוד ועייפה ובקושי היתי מסוגלת לתפקד ואני חוששת לקחת שוב אנטיביוטיקה רחבת טווח ל10 ימים נוספים, מה עליי לעשות? אני לא נמצאת בארץ והמצב מקשה עליי עד מאוד ואין לי למי לפנות. בבקשה עזור לי.
    בתודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • יהודית

    ד''ר נחום זילבר
    03/06/2008

    לא הבנתי מי נותן לך טיפול אם אינך בארץ.
    צריך לעשות בירור גניקולוגי ואורולוגי ולנסות לזהות מקור וסיבה לזיהום. אחר כך ניתן יהיה לטפל או באמצעות האורולוג/ גניקולוג או רופא המתמחה בזיהומים. בדרך כלל אחד הפתרונות הוא מתן אנטיביוטיקה במינון נמוך לזמן ארוך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו