תיאום ציפיות ויעווץ ראשוני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תיאום ציפיות ויעווץ ראשוני
    Assaf Agmon
    20/02/2019

שלום.
    בן 46, בעקבות תלונתי על מחסור באנרגיה, עייפות, ליבדו שנעלם לחלוטין. ובעיית זקפה גם לאחר לקיחת סיאליס , נשלחתי לבדיקת דם ונמצא שרמת טסטוסטרון שלי נמוכה 3.6.
    האורולוג נתן לי את זריקת הניבדו 1000 ולהפתעתי ושמחתי , חיי השתנו בצורה מדהימה. מעבר לחשק שלא זכרתי , ומין נפלא. לאחר קרוב לשנה.
    רמת אנרגיה גבוהה, ירידה מובהקת בעייפות ומאחר ואני סובל מדיכאון (PTSD), גם כאן הטבה מובהקת בהרגשה הנפשית, למעשה זה היה מעבר לחלומותיי.
    לאחר 7 שבועות תחושותיי הטובות פגו. , אנרגיה עייפות, ליבדו ואי יכולת להגיע לזקפה גם עם טיפול בסיאליס 20.
    רופא המשפחה ביעוץ טלפוני עם האורולוג סירב לתת לי זריקה נוספת לבקשתי לא רק על מנת לחזור למצב הנפלא בו הייתי. אלא גם בשל רצוני לבדוק את ערך הטסטוסטרון בו הרגשתי הפיזית והנפשית השתפרו לאין ארוך. ולבודד את השפעת הפלצבו . האורולוג החליט להתחיל טיפול בג'ל 50
    למרות שבעיה זו איננה נחשבת למסכנת חיים, היא יוצרת איכות חיים טובה או מבחינתי ממש גרועה,
    האם תחושתי שהערך שנקבע לטיפול 8 איננו מוחלט.
    האם יש סיכון לקבלת הזריקה בתדירות של שמונה שבועות.
    מכר שלי אמר לי לבדוק מוצר טבעי, אודה לך עם תואילי לומר לי האם ישנה אפשרות שהוא יואיל לי .מוצר בשם DHEA .

בשל החשיבות בעיניי אני מעוניין לעבור לטיפול פרטי, וברצוני לתאם ציפיות.
    האם באופי הטיפול שלך יש התחשבות גם בדעות המטופל. האם הבדיקות שאוכל לעבור מקיפות מעבר לבדיקות היום, (ב.דם) ללא בחינת קשר בין התרופות שאני מקבל או בדיקת קשר בין ההבחנות הנוספות של בדיקת הדם.. וכמובן האם ניתן לקבל את הבדיקות והטיפול בזמן קצר ולא כפי שמקבלים היום בקופות החולים, המתנה של חמישה חודשים כדי לחזור ולפגוש שוב שוב את האורולוג. בעיקר האם ניתן להגיע לקבל תמונת מצב ברורה והחלטה והטיפול הנכון והטוב ביותר עבורי גם עם שילוב רצונותי עם וזה ניתן מבחינה רפואית
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול

ד''ר יוסף שמואלי
    25/02/2019

שלום אסף
    מניסיוני, לא תמיד הטיפול התחליפי עוזר מאד ודי בעייתי לפתח בו תלות. אם אתה מעונין, תחפש מרפאות פרטיות המבטיחות התיחסות וטיפול כמו שאתה מתאר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו