וריד קשה באיבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריד קשה באיבר המין
    דן
    13/03/2019

היי.. לפני כמספר חודשים(יולי 18) ביצעתי יחסי מין.. בזמן שהפרטנרית הייתה מעליי.. הרגשתי מין קליק כזה ופשוט המשכנו.. לא יחסתי לזה חשיבות. יום למחרת הבחנתי שיצא לי מין וריד כזה קשה באורך 2-3 סנטימטר מאוד בולט . לאורך איבר המין פניתי מייד לאורולוג הסברתי לו איך זה קרה והוא אמר לי שזה יעבור אחרי מספר ימים.. וזה כתוצאה מיחסי מין אגרסיביים.. לאחר מספר ימים באמת היה שיפור במצב הוריד נעלם כשאיבר המין במצב רפוי.. אך בזיקפה הוא עדיין קיים.. עבר מעל לחצי שנה ואני עדיין סובל מזה.. אציין שזה לא כואב. פשוט לא נעים למגע לא נוח. ומוריד לי את הבטחון העצמי. אציין שגם ביצעתי אולטראסאונד לפני מספר חודשים והתוצאה הייתה תקינה.
    אשמח לקבל ייעוץ .. ואיך וכיצד ניתן לטפל בבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריד קשה באיבר המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריד

ד''ר יוסף שמואלי
    13/03/2019

שלום דן
    על פי התיאור והבדיקות שעברת, נראה שלא מדובר בבעיה משמעותית מבחינה קלינית., כלומר תופעה שאיננה מסוכנת או מצריכה טיפול. פנה לבדיקה נוספת לפי הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלידם/וריד קשה באיבר במין

דן
    22/03/2019

האם ניתן להעלים את הכלי דם בטיפול כלשהו ?
    עבר מעל ל 8 חודש
    זה ממש מטריד אותי
    האם זה כרוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• re

ד''ר יוסף שמואלי
    22/03/2019

ניתן לכרות כל דבר בניתוח. אולם אין כל סיבה לעשות ניתוח במקרה כזה. אין הפרעה תיפקודית, או סבל כל שהוא., צריך להתרכז בדברים משמעותיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו