מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריד קשה באיבר המיןדן13/03/2019
היי.. לפני כמספר חודשים(יולי 18) ביצעתי יחסי מין.. בזמן שהפרטנרית הייתה מעליי.. הרגשתי מין קליק כזה ופשוט המשכנו.. לא יחסתי לזה חשיבות. יום למחרת הבחנתי שיצא לי מין וריד כזה קשה באורך 2-3 סנטימטר מאוד בולט . לאורך איבר המין פניתי מייד לאורולוג הסברתי לו איך זה קרה והוא אמר לי שזה יעבור אחרי מספר ימים.. וזה כתוצאה מיחסי מין אגרסיביים.. לאחר מספר ימים באמת היה שיפור במצב הוריד נעלם כשאיבר המין במצב רפוי.. אך בזיקפה הוא עדיין קיים.. עבר מעל לחצי שנה ואני עדיין סובל מזה.. אציין שזה לא כואב. פשוט לא נעים למגע לא נוח. ומוריד לי את הבטחון העצמי. אציין שגם ביצעתי אולטראסאונד לפני מספר חודשים והתוצאה הייתה תקינה.
אשמח לקבל ייעוץ .. ואיך וכיצד ניתן לטפל בבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וריד
ד''ר יוסף שמואלי13/03/2019שלום דן
על פי התיאור והבדיקות שעברת, נראה שלא מדובר בבעיה משמעותית מבחינה קלינית., כלומר תופעה שאיננה מסוכנת או מצריכה טיפול. פנה לבדיקה נוספת לפי הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלידם/וריד קשה באיבר במין
דן22/03/2019האם ניתן להעלים את הכלי דם בטיפול כלשהו ?
עבר מעל ל 8 חודש
זה ממש מטריד אותי
האם זה כרוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re
ד''ר יוסף שמואלי22/03/2019ניתן לכרות כל דבר בניתוח. אולם אין כל סיבה לעשות ניתוח במקרה כזה. אין הפרעה תיפקודית, או סבל כל שהוא., צריך להתרכז בדברים משמעותיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)